Girona

El Girona traspassa Gonpi al Cornellà

El Girona ha comunicat aquest vespre que ha arribat a un acord amb el Cornellà per traspassar Àlex González, Gonpi, a canvi d’una mínima xifra econòmica i futures variables. L’extrem barceloní tanca així la seva etapa al club un any després d’arribar procedent del Vilassar i de ser un dels jugadors destacats del Girona B aquesta passada temporada. Amb el filial va jugar un total de 22 partits i va marcar tres gols, un d’ells espectacular al camp del Vilafranca en la lligueta per l’ascens després de creuar tot el camp contrari desfent-se dels defensors.

Gonpi també va tenir l’oportunitat de debutar amb el primer equip. Ho va fer en la copa, en el partit de la primera eliminatòria al camp de la Gimnàstica Segoviana jugant els últims 21 minuts. També va anar convocat en el partit de lliga a Montilivi contra el Saragossa, però no va tenir l’oportunitat de debutar en lliga tot i la victòria contundent dels gironins (3-0).

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)