Espanyol

Totes a l’una per tornar a primera

Espanyol

’Espanyol femení ha presentat aquest migdia el seu projecte per a la pròxima temporada, en què competirà a segona divisió. L’objectiu és molt clar: tornar a la màxima categoria. Per aconseguir-ho la coordinadora de la secció, Raquel Cabezón, promet que tots els estaments del club van a l’una i fa confiança al tècnic Rubén Casado perquè continuï a la banqueta. “Vam fer coses malament, però des que es va consumar el descens hem mirat endavant per portar l’equip on es mereix, que és la primera divisió. Demano disculpes als aficionats pel descens. Tenim el club al costat, aposta pel femení i, dins de les seves possibilitats, ens ha dotat dels recursos que hem necessitat. Des del conseller delegat a la direcció esportiva, tots treballem junts. L’objectiu és un: tornar a la màxima categoria”, ha sentenciat la màxima responsable del femení blanc-i-blau.

Quant a la renovació de l’entrenador, que bona part de l’afició mira de forma crítica, Raquel Cabezón ha assumit la decisió. “Poden haver opinions de gent que no ho accepti, assumeixo aquest risc. Rubén Casado va agafar un equip que no havia guanyat cap partit i, no es va assolir la permanència, però des de fora hem vist que hi ha hagut una progressió i que les jugadores volen continuar evolucionant amb ell. Coneix el club i te una mentalitat professional que ens ajudarà”, ha comentat.

Per la seva banda, Rubén Casado ha començat demanant disculpes i prometent “no fallar.” A més, ha assumit la seva responsabilitat i ha demanat que la pressió caigui damunt d’ell. “Tornarem a pujar. No podia fer un pas enrere, ni al costat”, ha manifestat també. “Sabem el que ens trobarem. No em fa por la pressió que recaurà sobre mi. De fet, convido que tota la pressió caigui sobre mi, perquè soc la persona que te més responsabilitat del que passa en el camp. Hem d’estar il·lusionats i responsabilitzats, però sabent que la fita requereix d’una exigència diària i continua. Veurem un Espanyol atrevit, contundent i dominador. Amb equilibri, gent jove i gent experimentada”, ha sentenciat.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)