Espanyol

Discussió al voltant de l’objectiu

Espanyol. Duran difereix de l’opinió de RDT de lluitar per alguna cosa més que la permanència. El CEO apel·la al realisme i a tancar la salvació primer. El directiu obre la porta de sortida a Vargas

L’Espanyol ha tornat a primera i enmig d’aquesta pretemporada s’ha obert el debat de quin ha de ser l’objectiu en la lliga. Lluitar per assolir la permanència o mirar més amunt? Raúl de Tomás ja va deixar clara la seva opinió, que calia ser ambiciosos i no conformar-se amb la permanència. El conseller delegat de l’Espanyol, José María Durán, també hi va dir la seva, diferint de la posició del davanter. “L’ambició del jugador, en el fons la tenim tots, però també cal ser realistes i, igual que diuen partit a partit, jo dic objectiu a objectiu. No podem pensar en un segon objectiu fins que no haguem aconseguit el primer”, va reblar el directiu. Una posició que, de ben segur, continuarà alimentant aquesta dicotomia de fins on vol arribar l’Espanyol.

Fins ara les certeses de l’Espanyol s’alimenten amb el límit salarial. El nou patrocinador, DIGI, ha permès inscriure Sergi Gómez, però no es podrà anar més enllà si no hi ha vendes o sortides. “Un traspàs ens ajudaria molt, depenent del jugador que fos. Si has fet una gran inversió i la recuperes, doncs no; ha de ser un jugador que generi algun benefici”, explicava Durán. En el perfil de futbolistes que poden donar més marge de benefici hi ha Pedrosa, el futbolista del planter amb més mercat. Però, de moment, el club no ha rebut cap oferta per ell ni per cap jugador. Tot i això, treballa en les sortides. La primera, Matías Vargas. “Hi ha joves que necessitin minuts i Vargas, que té anys de contracte, però que no estan jugant i que haurien de sortir i jugar per no perdre valor.”

Nou amistós.

L’Espanyol jugarà aquesta tarda (17 h, Esport3) l’últim amistós de l’estada a Marbella. El rival serà el Cadis i el conjunt de Vicente Moreno buscarà el seu primer triomf d’aquesta fase de preparació després de dues derrotes i un empat en l’últim duel.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)