Espanyol

Yangel remata la plantilla

Espanyol. El club tanca el mercat amb la incorporació del veneçolà, un migcampista amb cartell que arriba cedit fins a final de temporada pel Manchester City, sense opció de compra

L’Espanyol ha tancat amb satisfacció el mercat d’estiu. El club aspirava a satisfer Vicente Moreno amb la incorporació d’una peça més al mig del camp, tot i que havia d’encaixar les pretensions amb el context econòmic. Amb el marge que deixava la marxa de Matías Vargas a l’Adana Demirspor turc, l’àrea esportiva ha treballat en les últimes hores i se n’ha acabat sortint amb molta satisfacció, perquè s’ha pogut assegurar un futbolista amb molt bon cartell. És Yangel Herrera, un migcampista que amb 23 anys ja ha adquirit molta experiència a la màxima categoria i que serà blanc--i-blau fins al pròxim juny, com a cedit pel Manchester City. L’Espanyol ha aconseguit que el City assumeixi una part de la fitxa del futbolista, tot i que la cessió no inclou cap opció de compra.

Entre les diverses alternatives que tenia sobre la taula l’àrea esportiva, la de Yangel Herrera estava molt ben vista. El veneçolà ha tancat una etapa de dues temporades de molta continuïtat al Granada, que hauria estat encantat de renovar la cessió. També hi havia altres clubs interessats, però finalment se l’ha endut l’Espanyol. Yangel acumula 78 partits de lliga en tres temporades a primera (la primera a l’Osca), 12 d’Europa League i 8 de copa. Té un perfil molt interessant per al mig del camp periquito, amb una bona capacitat de treball, agressiu en la recuperació i fort en la pressió, però també amb recorregut i capacitat per ajudar en la creació de joc. Yangel s’està acabant de recuperar d’una lesió a la tíbia que es va fer a mitjan juny, durant la copa Amèrica.

Amb cinc altes

Amb Yangel Herrera, que serà presentat aquest migdia, l’Espanyol tanca un mercat d’estiu que ha resolt amb cinc incorporacions. L’exjugador del Granada s’afegeix al defensa Sergi Gómez (Sevilla), el migcampista Manu Morlanes (cedit pel Vila-real), el davanter Loren Morón (cedit pel Betis) i l’extrem i lateral Aleix Vidal, lliure després de tancar una etapa en el Sevilla.

UN BON PERFIL

El veneçolà és un mig de projecció, agressiu, fort en la pressió i amb recorregut

LA TRAJECTÒRIA

78
partits
a primera, 12 a l’Europa League i 8 a la copa acumula Yangel entre el Granada i l’Osca

ELS REFORÇOS

5
fitxatges
de l’Espanyol: Sergi Gómez, Manu Morlanes, Aleix Vidal, Loren i Yangel Herrera
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)