Espanyol

La força és la medul·lar

Espanyol. Les arribades de Yangel Herrera i Morlanes estimularan la creativitat i el talent de la plantilla a la zona ampla, on fins ara Sergi Darder era el referent per a Vicente Moreno

L’Espanyol afronta una temporada per recuperar la seva solidesa a l’elit i, enguany, totes les mirades passen pel salt de qualitat que ha experimentat l’equip a la zona ampla, on s’han concentrat els esforços i la qualitat de la plantilla. Manu Morlanes i Yangel Herrera responen a aquesta aposta de la direcció esportiva per convertir-se en un equip protagonista. Els partits es cuinen i es revolucionen a la medul·lar, i aquí l’Espanyol, ara, podrà apostar per dominar el seu rival o accelerar les jugades gràcies a la possessió de la pilota. Fins ara, l’únic futbolista que responia a aquest perfil era Sergi Darder, que es va convertir en un futbolista essencial per a Vicente Moreno. El balear és el termòmetre de l’equip i el canalitzador de joc a la medul·lar. Vicente Moreno tindrà més variants amb les arribades dels esmentats Yangel Herrera i Manu Morlanes. Dos futbolistes de qualitat, visió de joc, desplaçament i arribada a la zona contrària. Futbolistes capaços, si s’escau, de jugar en el doble pivot al costat d’un futbolistes més físic o bé ocupar els interiors, lloc més natural.

L’Espanyol buscava en aquest mercat tenir més protagonisme en el partit, però, de retruc, solucionar els seus problemes amb la sortida de la pilota. Vicente Moreno busca un equip més camaleònic (ja ho va ser l’any passat), però enguany, més enllà del dibuix tàctic, té peces polivalents que es complementen amb Melendo i Melamed que també poden esvalotar els partits amb dinamisme i verticalitat a la mitjapunta i per fora.

És evident que aquest Espanyol que retorna a primera està programat per tenir més la pilota, depenent de les situacions de partit, i també pot generar molt més joc per dins o per fora i així estimular les ocasions de gol dels davanters. La prioritat era un migcampista rocós, però els dirigents blanc-i-blaus han apostat pel talent, la creativitat i la qualitat a la medul·lar per ser superiors als seus adversaris. Un bon camí que s’ha de traçar sobre la gespa.

Ampliació de capital per a accionistes minoritaris

En la junta general extraordinària d’accionistes celebrada el 21 de juny del 2021, l’Espanyol va posar en marxa una ampliació de capital adreçada exclusivament als accionistes del club blanc-i-blau, després de la injecció del Grup Rastar de prop de 40 milions. El president de l’Espanyol, Chen Yansheng, va decidir fer aquest gest perquè els petits accionistes tinguessin la possibilitat de participar en l’ampliació i conservar el mateix percentatge que tenien. Així, aquesta ampliació de capital serà de 190.716 euros, amb una emissió d’un total de 31.786 noves accions per valor de 6,00 euros cadascuna.

Ara s’ha obert un termini d’un mes, iniciat el 6 de setembre, en què els accionistes interessats a subscriure l’ampliació hauran de contactar amb el club blanc-i-blau a través de la següent adreça de correu electrònic: ampliacio@rcdespanyol.com o bé trucant al 93 529 94 98.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)