Espanyol

Donar un cop sobre la taula

Espanyol. Els blanc-i-blaus es mostren confiats a sumar contra l’Atlético el primer triomf del curs. El duel serà el primer partit de Griezmann en el seu retorn amb el conjunt madrileny

L’Espanyol ha tornat a primera divisió per jugar partit grans com el que viurà aquesta tarda contra l’Atlético de Madrid. La plantilla blanc-i-blava està conscienciada del repte i l’afronta amb la mateixa convicció amb què va jugar contra el Vila-real. L’últim partit a casa dels catalans va ser lluminós i amb un futbol d’alt voltatge i sotmetent l’actual campió de l’Europa League. Ara toca un nou partit gegantí, el campió de lliga, que s’ha reforçat amb un últim futbolista de luxe: Antoine Griezmann. El francès debutarà en el seu retorn com a colchonero a l’RCDE Stadium. I tot fa pensar que ho farà de titular acompanyant Luis Suárez en punta d’atac. La defensa local es posarà a prova. De moment, en tres partits, els catalans només ha encaixat un gol, però el seu gran problema és de concreció ofensiva. És l’únic equip de primera i segona que encara no ha estrenat el caseller de gols. “Haurem d’estar concentrats i atrevits. Serà un partit de molta exigència, molt físic. Vull que aparegui la nostra millor versió”, va assenyalar el tècnic de l’Espanyol Vicente Moreno, que afegia: “L’Atlético té un gran equip, amb molt nivell, i amb un gran entrenador. Estem tranquils i convençuts que farem un bon partit. Donarem el millor de nosaltres mateixos”. La història recent juga a favor del blanc-i-blaus, que tenen la mida presa als madrilenys. En les tres últimes visites dues victòries i un empat i ara esperen donar un cop sobre la taula amb un triomf de pedigrí per cridar ben fort: l’Espanyol ha tornat a primera.

L’estrena de Griezmann

L’alegria local contrasta amb l’expectació dels colchoneros per veure l’estrena de Griezmann. El francès ha donat un salt de qualitat a la plantilla de Diego Simeone i molts opinen que l’argentí té la millor plantilla des que s’asseu a la banqueta madrilenya. “Hi ha una fascinació pels noms, però els noms no fan equips, sinó que són els homes els que fan els equips”, va dir el preparador, que també ha parlat, per primera vegada del retorn de Griezmann, una petició personal. “El seguidor de l’Atlético és molt exigent i és normal que s’exigeixi a Griezmann de la mateixa manera que se’ns exigeix a tots, cada dia.” De moment, avui, el francès acapararà moltes mirades.

0 Partits guanyats 2

2 Partits empatats 1

1 Partits perduts 0

0 Gols a favor 5

1 Gols en contra 3

LA PRÈVIA

Haurem d’estar concentrats i atrevits. Serà un partit de molta exigència, molt físic. Vull que aparegui la nostra millor versió
L’Atlético és el principal candidat a guanyar la lliga i això són paraules majors
Vicente Moreno
ENTRENADOR DE L’ESPANYOL
Hi ha una fascinació pels noms, però els noms no fan equips
Diego Pablo Simeone
entrenador de l’atlético

16.000 aficionats a l’RCDE Stadium

L’Espanyol podrà comptar amb 16.000 espectadors a l’RCDE Stadium tot i que que el Tribunal Superior de Justícia de Catalunya desestimés el recurs del club per disposar del seixanta per cent de l’aforament. “Per a nosaltres és molt important el nostre públic i hauríem volgut l’estadi ple. L’afició té un paper molt important perquè puguem aconseguir objectius”, va dir el tècnic de l’Espanyol, Vicente Moreno.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)