Girona

El protagonista

Borja García

Una tornada amb intenció

En una situació compromesa, però Borja García va redebutar amb el Girona i va signar el seu partit 193 amb el club. El mitjapunta madrileny va entrar al terreny de joc en el lloc d’un desafortunat Samu Saiz, que no va trobar la manera d’entrar en joc i connectar amb els companys d’atac. Borja va assumir una mica més de protagonisme que el seu company a la zona de tres quarts i pocs segons després de reaparèixer com a blanc-i-vermell va demanar la pilota i va fer alguna conducció per generar cert perill a la porteria rival. L’últim fitxatge del Girona, arribat dies després de tancar-se el mercat d’estiu, va intentar fer quatre passades en profunditat a l’esquena dels centrals en les desmarcades de Valery, Nahuel i Pablo Moreno, tot i que no van acabar amb encert. A Borja García se’l va veure gesticular, cridar i manar els companys per tenir un tram final de partit a prop de l’àrea rival, però l’equip gironí va demostrar que està molt lluny de la seva millor versió. En alguna ocasió, veient que ja a Samu li havia costat entrar en joc, el madrileny es va acostar a rebre entre Juanpe i Bernardo, els centrals, en una demostració que la construcció del conjunt dirigit per Míchel feia figa. Amb pocs entrenaments amb els nous companys i el nou entrenador, a més d’una participació mínima en la pretemporada de l’Osca, el seu anterior equip, Borja García no va poder canviar el ritme del partit com tots els aficionats desitjaven.

La primera aparició del madrileny en la segona etapa al club, però, va deixar bones sensacions. El mitjapunta va jugar els últims 27 minuts, va tocar en quinze ocasions la pilota i va tenir un encert del 71% amb les passades (10 de 14), unes dades que van despuntar mínimament en un partit fosc dels de Montilivi. Destacar un futbolista per damunt de la resta és una feina complicada, però l’aire fresc que van aportar Valery, incisiu en l’atac; Calavera, més profund que Arnau i Jairo, els dos laterals titulars, i fins i tot Baena, va mostrar una cara millorada d’un Girona que vol però no pot, que ha de treballar molt per fer passes endavant i que després de sumar un punt de dotze necessita, sobretot, un bon resultat al més aviat possible.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)