Espanyol

Recasens: “És un escenari perfecte per debutar”

Lluís Recasens va ser un dels protagonistes de l’Espanyol contra l’Atlético, un partit marcat pels 10 minuts de temps afegit i el gol a última hora de Lemar que va deixar els blanc-i-blaus sense cap punt. El jove central tarragoní, de 19 anys, va debutar a primera divisió, com també havia fet Gori contra l’Osasuna. “La veritat és que no m’ho esperava. Em van avisar que Calero potser no aguantaria els 90 minuts, i que si demanava el canvi, segurament seria jo qui sortiria”, relatava el jove defensa, en declaracions als mitjans del club. “Quan vaig sortir a escalfar-me, ja m’ho anava esperant. Però fins que no hi ets no t’ho acabes de creure. Passes de 2a divisió FEF a jugar contra els campions de lliga”. El fut bolista tarragoní va jugar tota la segona part.

Tot i la derrota, Lluís Recasens recordarà el duel contra l’Atlético. “És un escenari perfecte per debutar, amb l’afició i un partit complicadíssim”, reconeix el jugador, de 19 anys, que agraeix el suport rebut: “L’afició em va animar molt. Això es nota a dins el camp i t’ajuda. Tots em van ajudar molt. Vaig notar molt de suport per part de tothom, dels companys i l’afició. Estic molt agraït.”

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)