Girona

Aleix Garcia: “La victòria contra el Valladolid ens ha donat molta confiança”

El migcampista d’Ulldecona Aleix Garcia ha repassat aquest migdia a La Vinya l’actualitat del Girona, que dissabte passat va aconseguir trencar amb la mala ratxa de resultats i diumenge visita el camp de l’Oviedo.

La victòria contra el Valladolid

“El més important és que vam aconseguir trencar la dinàmica de les tres derrotes i vam sumar tres punts a casa davant l’afició. L’equip està content, està amb una mentalitat més positiva que setmanes anteriors i això ens donara molt per afrontar tot el que ve. Ens ha donat molta confiança”.

La pressió

“Al final a ningú li agrada perdre tres partits seguits i estàvem notant una mica la pressió. Ens posàvem una mica nerviosos però és un projecte nou, amb una idea de joc diferent, però l’equip està fent passes endavant”.

El paper dels migcampistes

“Com que juguem amb dos pivots ens repartim la feina. Jo sóc més ofensiu que Terrats però quan toca defensar sóc igual que ell i amb pilota ell ha d’assumir la responsabilitat que el tècnic demana. Estem fent un bon treball. És veritat que ens falta una mica de profunditat a la zona de finalització però és qüestió que vagin entrant les ocasions que generem. Arribem bé i ens falta una mica a davant però quan Stuani estigui en forma i Nahuel, que marcarà molts gols segur, anirem molt millor”.

Els dos sistemes

“Si juga un pivot i puc jugar una mica més endavant sempre tindré més reocorregut, però al final farem el que demani Míchel. Jo estic còmode amb el 4-3-3 i el 4-2-3-1”.

El partit a Oviedo

“És un equip que ho està fent bastant bé, però pensem en nosaltres mateixos. Venim d’una victòria a casa, una setmana positiva i segur que farem un gran partit”.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)