Espanyol

Victòria balsàmica

1a divisió. Primer triomf del curs de l'Espanyol, que ha derrotat l'Alavés amb un solitari gol de RDT, de penal. El duel rebaixa la tensió ambiental abans de visitar el Pizjuán i rebre el Madrid

Espanyol 1 Alavés 0

ESPANYOL:Diego López, Óscar Gil, Sergi Gómez, Cabrera, Pedrosa; Keidi Bare (David López, 74’), Darder (Melendo, 87’), Morlanes (Mérida, 65’); Embarba, RDT (Dimata, 74’), Nico Melamed (Wu Lei, 65’).ALAVÉS:Pacheco, Martín (Toni Moya, 86’), Tachi (De la Fuente, 86’), Laguardia, Rubén Duarte, Pina (Pellistri, 71’), Loum, Manu García (Miazga, 85’), Rioja, Guidetti (Mamadou Sylla, 61’), Joselu.GOLS:1-0 (53’) RDT, de penal. xt.ÀRBITRE:Melero López (andalús) T.G.: Rubén Duarte (52’);Laguardia (92’).PÚBLIC:6a jornada del campionat de lliga.14.254 espectadors han presenciat el partit en directe.

L’Espanyol ha aconseguit el primer triomf de la temporada. Una victòria clau per la seva tranquil·litat en el retorn a primera. Ho ha fet aquesta nit després de derrotar a l’Alavés, cuer, i que encara no ha sumat cap punt. El duel s’ha decantat amb un gol de Raúl De Tomás, de penal, a l’inici de la segona part.

El duel ha viscut diverses fases i algunes fosques pel conjunt català. Els de Vicente Moreno han iniciat el partit de manera directa el duel, però han vist com el VAR els hi ha anul·lat dos gols a RDT per fora de joc. Aquest inici fulgurant ha donat pas a uns moments grisos de joc els locals no han creat cap perill a l’àrea de Pacheco. Uns instant que ha aprofitat l’Alavés per agafar confiança i estirar-se cap amunt. Les millors oportunitat dels visitants han arribat al final al final de la primera part.

L’Espanyol ha reaccionat a la segona part amb un futbol més vertical conduït per Sergi Darder i ràpidament ha trobat el premi. RDT s’ha despenjat per la banda per assistir a Morlanes que ha xutat a porteria, però ha vist com el col·legiat ha decretat un penal per mans de l’ex blanc-i-blau, Rubén Duarte. RDT no ha fallat des del onze metres i ha avançat els blanc-i-blaus en el marcador. El guió s’ha posat bé per a l’Espanyol que ha buscat el segon per tancar el partit i desballestar les esperances basques. Un gol que no ha arribat tot i el mà a mà que ha tingut Wu Lei per fer la sentència en l’epíleg i una acció salvadora de Cabrera per evitar el gol de l’empat visitant. Tot i això, el més important ha estat sumar el primer triomf de la temporada abans d’anar al Sánchez Pizjuán i rebre el Madrid abans de l’aturada de lliga d’octubre.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)