Espanyol

“Al Madrid li pots fer mal si fas les coses correctament”

Espanyol. Raúl de Tomás es mostra esperançat de poder plantar cara al seu exequip i reclama més contundència a les àrees per ser més competitius

Setmana especial per a Raúl de Tomás, que per segona vegada en la seva carrera futbolística s’enfrontarà al Real Madrid, club de la seva ciutat en què es va formar des l’any 2004 al 2015, quan va viure la seva primera cessió lluny de Valdebebas, al Còrdova. Malgrat que va perdre en l’únic precedent, ja com a futbolista de l’Espanyol l’any del descens, el punta madrileny va mostrar-se optimista amb l’encreuament. “Al Madrid li podem fer mal si fem les coses correctament. També és cert que ells han d’estar desencertats, però el que tenim clar és que lluitarem i ens sacrificarem per treure un bon resultat”, va explicar RDT, que no es desanima malgrat que en les darreres jornades ha vist com li anul·laven diversos gols per fora de joc: “Seguiré treballant per fer-ne més i que no me’ls anul·lin. Amb el VAR aquestes coses ja passen.”

Per acabar, el davanter de l’Espanyol va opinar respecte a la temporada de l’equip i va expressar que el que li agradaria és que guanyessin una mica més de contundència a les àrees. “És el que ens està faltant, si ho haguéssim estat ara mateix estaríem amb més punts dels que tenim”, va dir el davanter blanc-i-blau, que si bé va expressar la “il·lusió” per poder formar part algun dia de la selecció espanyola, va mostrar respecte per la decisió de Luis Enrique Martínez de confeccionar una llista sense cap davanter centre: “S’ha d’acceptar i desitjar sort als que hi van.”

Nico Melamed, amb la sub-21 d’Espanya

L'Esportiu

L’espanyolista Nico Melamed és un dels citats pel seleccionador sub-21 Luis de la Fuente de cara als enfrontaments de classificació per a l’Europeu sub-21 que es disputaran a partir de la setmana vinent a La Cartuja de Sevilla, contra Eslovàquia i Irlanda del Nord. Melamed, que té ascendència argentina, de moment actua per al conjunt estatal. Els periquitos Víctor Gómez (enguany cedit al Màlaga) i Joan García també formaran part de l’expedició en els partits corresponents a la tercera i la quarta jornada de la fase de classificació.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)