Espanyol

L’Espanyol es vol rebel·lar contra el pes històric

1a divisió. El conjunt periquito és l’equip que més vegades ha perdut contra el Madrid (104) històricament en el futbol estatal

El partit que es viurà demà (16.15 h, Movistar) entre el Madrid i l’Espanyol és un dels clàssics del futbol estatal. Els dos equips s’han enfrontat 172 cops al llarg de la història, i els periquitos són el quart rival que més vegades ha jugat contra el conjunt blanc en la història. Ara volen començar a revertir una dinàmica històrica molt negativa, perquè, en termes absoluts, l’Espanyol ha estat el rival més propici per als blancs. 104 victòries a favor del Madrid és el sostre de triomfs del conjunt blanc contra qualsevol equip de la lliga en el futbol estatal.

L’Espanyol ha patit històricament contra el Madrid. En la darrera dècada, els registres no milloren gens ni mica, perquè els periquitos han perdut disset dels vint partits disputats, amb dos empats i una victòria, la que es va produir el 2018 (1-0) amb gol de Gerard Moreno a les acaballes de l’enfrontament. A més, amb diverses golejades i un registre total de 53 gols en contra i només vuit a favor. És per aquest motiu que Vicente Moreno busca la perfecció del seu equip per aspirar a la victòria en el partit de demà: “Has de vorejar la perfecció en l’aspecte defensiu i que ells no estiguin encertats. En atac, tenint un encert prou alt de les ocasions que tu vagis creant. L’altre dia, en la Champions, va perdre però mereixia guanyar per la gran quantitat d’ocasions de gol”, diu l’entrenador, que té motius per pensar de manera optimista. L’equip s’ha situat molt a prop de la victòria sempre que ha jugat a casa i hi ha una millora en les prestacions generals del seu conjunt. “Hem d’intentar donar als jugadors un escenari adequat perquè puguin guanyar. Però hem d’estar disposats a patir, hem de sacrificar-nos, treballar. Viurem moments de gran dificultat”, assenyala l’entrenador blanc-i-blau.

CARACTERÍSTIQUES

Moreno diu que l’equip necessita vorejar la perfecció i que el rival no estigui encertat
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)