Espanyol

Conserves Dani patrocinarà el futbol base de l’Espanyol

L’Espanyol ha anunciat aquesta tarda el que serà el patrocinador principal del futbol base del club per aquesta temporada. No és un patrocinador qualsevol, i és que es tracta de Conserves Dani, l’empresa que presideix l’expresident de l’Espanyol Dani Sánchez Llibre. “És un patrocini important pel nostre futbol base, però també és important perquè un empresari i expresident decideix invertir en el club i això simbolitza la unitat, que els periquitos ens ajudem i la comunió amb el projecte. Estem contents que la família Sánchez Llibre aposti pel que fem i ens recolzi”, ha comentat el director general i conseller delegat de l’Espanyol José María Durán, que també ha fet una petita valoració de l’estat del futbol base: “En els pitjors moments sempre ens ha salvat el futbol base i ara tenim aquesta perla que hem de mantenir el bo que s’ha fet i millorar el que no”.

Amb aquest acord la imatge de Conserves Dani estarà present a la part frontal de la samarreta de tots els equips masculins del futbol base periquito, a més de diversos suports publicitaris a la Ciutat Esportiva Dani Jarque. “Jo sempre he estat un home de futbol base i entre la família i gent com Joan Collet vam decidir fer aquest patrocini en aquest àmbit. Una persona que ha influenciat molt en això és Chen Yansheng, i és que està clar que tots els periquitos li devem una. Tan de bo que el 80% de la nostra plantilla pogués sortir del futbol base. És complicat perquè la categoria és molt dura però com més es treballi més podran arribar. Això és el que més orgull produeix i el que fa que la gent vagi a l’estadi”, comenta Dani Sánchez Llibre.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)