Espanyol

Entre la confiança i el respecte

Espanyol. L’equip vol donar continuïtat al partidàs contra el Madrid, però assumeix les dificultats del Cadis

L’aturada ha estat llarga, i fins a aquest vespre l’Espanyol no reprendrà la competició, contra el Cadis (21 h, Gol). Ho tornarà a fer on ho va deixar, a l’RCDE Stadium, on va viure una tarda màgica amb una victòria brillant i merescuda contra el Real Madrid (2-1) davant 23.377 espectadors. Avui, ja sense restriccions d’aforament, l’equip blanc-i-blau espera confirmar el seu bon moment i allargar l’estat de confiança que va donar l’últim triomf, però també assumeix que avui és una altra història. El Cadis no té ni de bon tros el potencial del Madrid, però és capaç d’incomodar i dificultar la feina dels rivals.

“Ens espera un partit difícil, perquè és un equip que té les idees molt clares, que competeix molt bé i que està molt ben treballat.” Vicente Moreno elogia el Cadis i el seu tècnic, Álvaro Cervera, que no ha viscut amb els andalusos l’arrencada del curs passat, però que s’ha guanyat el respecte. Els andalusos volen dificultar la circulació de joc blanc-i-blava. “Si arriben còmodes amb la pilota a dalt, creen molt perill. Si no, pateixen, com tots, però veig que si estan còmodes poden guanyar qualsevol, com van demostrar amb el Madrid”, deia Cervera.

Vicente Moreno no podrà repetir l’onze contra el Madrid perquè perd Keidi Bare, que ha tornat lesionat de la selecció. El dubte és si Aleix Vidal, un dels protagonistes de l’últim duel, estarà a punt. Qui té números d’estrenar lloc a la llista és Yangel Herrera, tot i que no està encara en el seu estat òptim.

2 Partits guanyats 1

3 Partits empatats 4

3 Partits perduts 3

6 Gols a favor 7

8 Gols en contra 11

LA PRÈVIA

Coneixem bé el Cadis i sabem com és de competitiu. Ens espera un partit difícil. Necessitem la nostra gent
Vicente Moreno
L’Espanyol ens va fer una repassada en la pretemporada. Que se senti còmode amb la pilota és perillós
Álvaro Cervera
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)