Espanyol

El valor d’RDT

Espanyol. En ser internacional, la clàusula del davanter puja als 70 milions d’euros. És el 47è blanc-i-blau que debuta amb la selecció espanyola

La internacionalitat de Raúl de Tomás, el 47è jugador de l’Espanyol que debuta amb la selecció espanyola, a més de tenir efectes anímics en el jugador, també afecta el seu contracte. Després de debutar com a internacional dijous, la seva clàusula de rescissió passa dels 60 milions d’euros als 70. I això que la seva participació va ser una sorpresa, ja que va entrar per la lesió d’Ansu Fati i ja en el primer partit, contra Grècia (0-1), va ser titular. “No m’ho esperava. Quan el mister ha donat l’alineació he quedat una mica en xoc, però després m’he centrat en el partit i els companys m’han ajudat”, va revelar, feliç, el jugador, que va jugar 57 minuts, intercanviant la punta de llança i l’extrem dret amb Álvaro Morata, i que va tenir dues ocasions de gol. “Hem anat intercanviant la posició. Crec que hem estat bé en aquests moviments, que ens hem entès i hem estat còmodes”, va indicar RDT, que va completar una bona actuació. “Ha estat molt bé”, va opinar Luis Enrique, més que satisfet amb l’ariet blanc-i-blau i que va explicar per què l’havia posat en l’onze, tot i no incloure’l en la primera convocatòria. “El conec perfectament, però quan l’he vist en persona entrenant-se, m’ha agradat molt en un parell d’entrenaments”, va dir. “Hem parlat d’algunes coses que havia de millorar en l’aspecte defensiu del seu joc, l’he vist amb bona actitud i m’he decidit a posar-lo”, va completar el tècnic, “encantat” amb el jugador blanc-i-blau.

Lesió de Keidi Bare

El migcampista va durar 12 minuts en l’Anglaterra- Albània, d’on es va haver de retirar lesionat. S’haurà de veure l’abast de la lesió de l’albanès i la seva presència en el derbi queda ara mateix en l’aire. D’altra banda, Wu Lei va marcar dijous en l’empat (1-1) de la Xina contra Oman, amb una acció d’instint dins de l’àrea. El pròxim partit del combinat xinès és dimarts contra Austràlia a casa dels asiàtics.

LA FRASE

Conec perfectament Raúl de Tomás, però quan l’he vist entrenar-se m’ha agradat molt
Luis Enrique
TÈCNIC DE LA SELECCIÓ ESPANYOLA
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)