Espanyol

Vicente Moreno

Entrenador de l’Espanyol

“Sempre que jugues un partit de futbol hi ha possibilitats”

Després de passar pel Camp Nou, on va reunir-se amb Xavi Hernández per fer la protocol·lària fotografia d’entrenadors prèvia al derbi, Vicente Moreno va presentar-se a la sala de premsa del RCDE Stadium. “En l’aspecte personal li desitjo el millor a partir de demà passat; ell m’ha dit el mateix”, va explicar el tècnic sobre la trobada amb el nou tècnic del Barça. Moreno va parlar de la proposta futbolística que el conjunt blaugrana pugui fer aquesta nit, desconeguda, ja que el preparador de Terrassa s’estrena. “No sabem exactament què ens trobarem. Ho podem preveure”, va indicar. “No tenim un patró marcat, ja que és el seu primer partit. Sí que podem intuir el que pot plantejar pel que és l’equip, pel que són les seves idees i pel que hem vist en el seu anterior club. Tot i això, ens guardem una mica el que tenim en ment o quin partit pensem que es donarà; esperem encertar”, va manifestar l’entrenador blanc-i-blau, que va insistir que l’Espanyol s’ha de centrar en ell mateix. “El partit està preparat, tenim confiança, pensem que es donarà d’una manera i la preocupació és que ho interpretem bé”, va dir. “Trobem el que ens trobem, hem de tenir la capacitat per patir i guanyar”, va expressar el tècnic, que va refusar qualsevol tipus de semblança entre el duel d’aquesta nit i el que el conjunt periquito va guanyar al Real Madrid (2-1) fa un mes i mig al RCDE Stadium. “No té res a veure. Ni el rival, ni l’escenari, ni res. El partit el guanyarem si fem les coses bé. Quan jugues contra equips d’aquest nivell, com Barça i Madrid, també importa el dia que tinguem uns i altres. S’han de reunir moltes circumstàncies”, va asseverar. “Ens hem de preocupar en jugar el nostre partit i de donar la nostra millor versió. Sempre que jugues un partit de futbol, tens possibilitats de guanyar-lo. Nosaltres sempre sortim amb la idea de guanyar el partit, d’anar a buscar i a provocar el que volem que es doni, però hi ha un rival al davant”, va afegir, i va insistir en la dificultat del repte. “El Barça és un equip que t’obliga a patir i a saber defensar, però segur que hi haurà moments en què podrem fer mal”, va reblar.

El derbi i el planter

El derbi té sempre un punt especial, i una victòria implicaria que l’Espanyol superés el Barça en la classificació. Moreno no hi dona importància. “La motivació és guanyar el partit per molts motius. Els principals, per l’alegria que s’emportarien els periquitos i pels tres punts que ens permetrien estar en una bona situació. No hi ha més enllà”, va destacar, alhora que també va parlar del paper de la gent del planter en aquest tipus de partits. “És importantíssim. Un dels valors afegits que té l’Espanyol és que habitualment està format per gent de la casa que sent l’escut. Que sap el que és superar situacions difícils, competir i que té els valors de l’Espanyol. Els que venim de fora sabem el que és el derbi, però a la gent de la casa, si algú té dubtes, el vestidor et posa al dia”, va concloure.

EL RIVAL

“El Barça t’exigeix, però segur que hi haurà moments en què podrem fer mal”

MENTALITAT

“Trobem el que ens trobem, hem de tenir la capacitat per patir i guanyar”
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)