Espanyol

Un gol de Cabrera en pròpia porta condemna l’Espanyol a Vallecas (1-0)

1a divisió. L’equip de Vicente Moreno continua sense guanyar a fora de casa en aquesta lliga

L’Espanyol continua sense guanyar a fora de casa en aquesta lliga i ja estem al mes de desembre. Semblava que la victòria en la copa al camp del Soares podria implicar un canvi de dinàmica, però no ha estat així. L’equip blanc-i-blau ha perdut en la seva visita a Vallecas, a causa d’un gol en pròpia porta de Cabrera, en una acció mal defensada col·lectivament. Primer Cabrera ha refusat malament amb el cap, en l’acció continuada Aleix Vidal i Sergi Gómez, molt indecisos, s’han deixat pispar la pilota per Álvaro, aquest ha acabat fent la centrada i Cabrera en el seu intent de tallar la jugada ha acabat marcant-se en la pròpia porteria (54’).

L’Espanyol ha patit molt defensivament per la banda d’Aleix Vidal. El Rayo ha olorat sang per aquella banda i ha insistit en atacar per allà.

Amb l’entrada de Morlanes al camp, l’Espanyol ha millorat i Puado ha tingut dues bones oportunitats per empatar (75’ i 84’). Dimitrievski ha aturat el primer xut amb una aturada poc ortodoxa i minuts després Puado ha xutat massa creuat, després d’una bona jugada de Melamed i RDT.

En els últims minuts el partit s’ha embrutat molt. Nteka s’ha jugat l’expulsió en una acció amb Cabrera sense la pilota en joc. Però qui ha acabat sent expulsat és Fran Mérida (93’) quan estava a la banqueta, després d’una picabaralla general.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)