Espanyol

El Toralín, punt de partida

Espanyol. L’equip de Vicente Moreno inicia el 2022 a Ponferrada, en els setzens de la copa, en un estadi on la temporada passada ja va guanyar per 1-4 en partit de lliga a segona divisió

L’Espanyol enceta el 2022 a Ponferrada. L’equip de Vicente Moreno confia començar el nou any amb la mateixa energia i positivisme amb què va acabar el 2021. La victòria a Mestalla contra el València en la lliga va ser la millor notícia per tancar l’any de l’ascens amb honors. Avui, canvi de competició: torna la copa (21 h, DAZN).

L’equip blanc-i-blau ha pernoctat aquesta nit a prop d’El Toralín, després d’un viatge llarg. L’últim tram, de Lleó a Ponferrada, va tocar fer-lo amb autocar. L’Espanyol torna a un estadi on la temporada passada ja va guanyar (1-4). De fet, els de Vicente Moreno van guanyar els dos partits de lliga contra la Ponferradina el curs passat. També a Cornellà (2-0). Dos bons precedents.

L’equip de Jon Pérez Bolo ve de perdre en l’última jornada de lliga contra l’Oviedo (2-0) i ja fa tres jornades que no guanya, però encara ocupa llocs de play-off. És cinquè, a cinc punts dels llocs d’ascens directe a primera. En la copa ha eliminat el Cacereño i l’Eivissa. L’Espanyol, per la seva banda, ha eliminat el Solares i el Cristo Atlético amb altes dosis de patiment. En la primera ronda tres gols de Loren van guiar l’Espanyol, però va acabar demanant l’hora sota una diluvi infernal. I en la següent ronda, un gol de Sergi Gómez a quatre minuts del final va evitar que el partit anés a la pròrroga.

Jon Pérez Bolo tindrà les baixes per lesió de José Antonio Ríos Reina, Adri Castellón i Erik Morán. Arias Copete, Naranjo i Edu Espiau, expulsats contra l’Oviedo, seran baixa en la lliga contra el Saragossa, però podrien tenir minuts avui.

Ahir a Vicente Moreno se li va preguntar pels bons minuts de Jofre Carreras a Mestalla i demana calma: “No ens hem de tornar bojos. Va estar lesionat i va haver de ser operat, ara amb el filial està tenint minuts i l’altre dia va jugar amb nosaltres. Hem de tenir tranquil·litat amb ell, no demanar-li més del que li correspon.”

10 Partits guanyats 7

7 Partits empatats 5

5 Partits perduts 7

28 Gols a favor 22

20 Gols en contra 22

LA PRÈVIA

La Ponferradina és un rival que coneixem bé del curs passat i porta anys fent un treball fantàstic. Té grans jugadors
Sabem que serà un partit difícil. Haver guanyat a Mestalla ajuda, sí, però això és la copa i canvia
Vicente Moreno
ENTRENADOR DE L’ESPANYOL
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)