Espanyol

RDT rescata un punt en el minut 96

L’Espanyol ha tret un punt del Nuevo Mirandilla en un partit en què ha mostrat les dues cares. Superior en la primera part, ha desaparegut en la segona i ha vist com el Cadis remuntava. En el minut 96, però, ha aparegut RDT per rescatar un punt.

El 0-1 amb què l’Espanyol se n’ha anat al descans era curt. Els visitants ja havien trepitjat l’àrea abans del gol, que ha tingut com a protagonistes Sergi Darder en l’assistència i Manu Morlanes, que ha sorprès en aparèixer entre els centrals i ha batut Ledesma (10’). Més ofensiu i vertical que en versions anteriors i amb superioritat al mig del camp, l’equip de Vicente Moreno ha assumit el control i s’ha mogut bé. No ha patit al darrere, més enllà d’un parell de xuts de Perea i una caiguda dins l’àrea de Choco Lozano. En la recta final de la primera part, Embarba, Puado i sobretot RDT, que ha volgut resoldre de vaselina una gran passada de Melendo, haurien pogut fer el 0-2.

Tot s’ha complicat en una jugada molt mal defensada. Ha quedat retratada tota la línia defensiva, i sobretot Óscar Gil, que no se l’ha sabut treure i ha acabat regalant la pilota a Negredo, que no ha perdonat (55’). Sense haver fet pràcticament res, el Cadis s’ha trobat l’empat. Amb els locals més animats i el partit més obert, Diego López ha evitat el 2-1 de Salvi Sánchez (60’) i, a l’altre costat, Ledesma ha tret un cop de cap picat de RDT (66’). L’Espanyol s’ha endut un primer ensurt amb una altra aparició de Negredo, que ha marcat però després de fer el control amb la mà, infracció que l’àrbitre ha vist (76’). Però l’esglai majúscul ha estat en una altra pilota caçada per Negredo, que l’ha enviat a la xarxa. L’àrbitre ha concedit el gol, però el VAR l’ha avisat i, després de comprovar-ho al monitor, l’ha anul·lat per falta de Sobrino a Diego López (81’). I després de dos ensurts, la garrotada. Iván Alejo ha arribat sol per la dreta i ha batut Diego López, ja en el temps afegit. Ha tingut sort l’Espanyol que ha aparegut a ultimíssima hora l’olfacte de RDT per rescatar un punt.