Espanyol

Vicente Moreno: “El Betis té molt nivell i necessitem l’impuls de l’afició”

Amb el record fresc del partit de dimarts a Cadis (2-2), l’Espanyol rep demà el Betis (21h) en el partit que obrirà la 22a jornada de lliga. N’ha parlat Vicente Moreno.

Vilhena

“Pot aportar sobretot polivalència, de nivell. És un bon jugador que, jugui on jugui, dona molt bon nivell. Avui farà el primer entrenament amb l’equip, no juga des del 12 de desembre, i li faran falta uns entrenaments per anar agafant la forma. Ja anirem veient on el podem adaptar”

Yangel Herrera

“No té possibilitats de jugar demà perquè continua sense entrenar-se amb l’equip. No m’atreveixo a dir quan estarà en condicions.”

El Betis

“No només és la classificació, que ja diu prou, sinó també el joc, el nivell dels jugadors que té, la inversió que hi ha en la plantilla, el bon entrenador que tenen. Són moltes les raons per les quals estan lluitant ara a dalt. És un equip que juga molt bé a futbol, que té facilitat per fer gol. Necessitem fer molt bon partit, i fins i tot fent-lo, serà difícil. Necessitem el plus de jugar a casa, amb la nostra gent, que ens empeny en moments de dificultat. I també tenim les nostres qualitats, per posar-les al servei de l’equip.”

Pot ser l’Espanyol un equip ‘top-5’, com ha dit Vilhena?

“Ambició, en tenim tots. Després, hem de rendir perquè aquestes coses passin. Ja vaig dir que la meva ambició era guanyar la Champions sense jugar-la. Però això va de rendir, de posar les coses al terreny de joc.”

El lateral dret

“Ja han pujat jugadors del filial, quan n’hem tingut necessitat. Óscar surt d’una lesió i necessita certa continuïtat per agafar una altra vegada el nivell que ja va oferir abans de la lesió. Això necessita temps, confiança i tranquil·litat. I tenim altres alternatives. Aleix també ho ha fet i fa l’esforç quan tenim la necessitat. I Miguelón, que està jugant menys.”

Correcció de la segona part

“Diria que vam fer una excepcional primera part. Espectacular. No es va reflectir en el resultat, perquè no vam tenir la fortuna o l’encert de convertir la superioritat. Vam trobar l’accident en què el rival sense fer res es va trobar l’empat, més per un error o regal que per mèrit seu. Fa mal, motiva el contrari, i espanta. També vam tenir moments de control. Ens agradaria tenir la capacitat que els 90 minuts fossin com la primera part, però això és complicat fins i tot pel Bayern.”

Més moviments en el mercat?

“Em centro en els que tinc. Demà tenim un partit i segurament ni el que ha arribat, tindrem. Em centro en això. A partir d’aquí, i com tothom, si es pot millorar la plantilla, encantat de la vida. Però ara mateix hi ha 25 fitxes i, estant cobertes, poca cosa més es pot dir.”

El Betis, el millor rival per tallar les crítiques?

“Nosaltres no juguem per tapar la boca a ningú, sinó pels nostres aficionats i per estar en una situació bona. Som molt respectuosos sempre amb tothom. És el rival que és, el que toca. No s’ha de pensar en res que no sigui el que hem de fer per poder competir contra ells. És un rival dels forts de primera. Nosaltres som molt sòlids a casa i necessitarem l’ajuda de la nostra gent. Però tenim la il·lusió de fer les coses bé, guanyar el partit i, quan acabi, siguem feliços de manera conjunta amb els nostres aficionats.”

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)