Espanyol

Una nit complicada

L’Espanyol no s’enlaira en el 2022. Encara no ha guanyat en el nou any i avui ha estat golejat (1-4) per un Betis que ha estat superior i els blanc-i-blaus han ofert una pobra versió.

En la primera part el guió ha estat clar. L’Espanyol ha cedit la pilota, ha endarrerit metres i s’ha dedicat a defensar davant d’un Betis que ha tingut la possessió. I el pla no ha començat malament, quan RDT (14’) ha avançat als periquitos rematant una passada d’Óscar Gil. No li generava problemes en excés el Betis, que jugava a prop de la porteria blanc-i-blava, però no creava perill. Però un penal advertit pel VAR per unes mans que a l’estadi ningú havia apreciat ho ha canviat tot: Borja Iglesias (31’) ha empatat des dels onze metres i, poc més tard, Guido Carrillo (37’), a la sortida d’un corner molt mal defensat ha marcat el 1-2.

I després del descans l’inici ha estat nefast per l’Espanyol ja que a les primeres de canvi Borja Iglesias (53’) ha obert escletxa amb el tercer. Ho ha intentat alsehores, el conjunt blanc-i-blau, que ha tingut la més clara als peus d’Embarba, que ha xutat fora i la següent jugada en un contraatac Wilian José (76’) ha decidit. Al final del partit RDT, ha estat expulsat.