Espanyol

Vicente Moreno: “Hem de tancar l’aixeta; ens fan molts gols”

L’entrenador de l’Espanyol ha valorat una derrota contundent contra el Betis (1-4) que agreuja la situació d’un equip que ha arrencat molt malament el 2022.

Estan en crisi?

“Hi ha situacions durant la temporada que perds, guanyes...Aquesta alternança forma part del nostre camí. I ara hem encadenat una sèrie de partits que no hem guanyat. Estem amb tota l’energia de guanyar el pròxim partit per canviar la dinàmica. Forma part del camí.”

Han renunciat a la pilota?

“No, ja asseguro que no hi hem renunciat. És que estem parlant d’un rival amb molt de nivell. Ha estat una pena, perquè hem començat bé el partit, hem marcat i el partit estava on volíem. Sense l’obligació de deixar-los espais. No estàvem patint en excés, però han trobat l’acció del penal, que crec que en cap cas és penal. Després els hem regalat l’1-2. I quan tenen avantatge, et pot passar això. Tenen aquesta contundència.”

RDT. Es penedeix de no haver-lo canviat abans?

“No m’ha donat temps de canviar-lo. Li he dit que estigués tranquil, però no hem tingut temps. S’ha equivocat en aquesta acció. És un dia dur, però hem de seguir. Seguir el nostre camí per assolir els objectius, i no tindrem un jugador important. El millor és que no hagués passat aquesta acció, és clar.”

El penal com a condicionant

“Després d’un resultat tan contundent, parlar d’un penal costa. Però és un gol que pot ser determinant. Estàvem fent bé les coses. Tenia més la pilota el Betis, però no patíem. En dues jugades, un penal que no és i una acció a pilota aturada, han girat el partit.”

Els ànims

“Tot costa molt. Tenint 27 punts, tot sembla més fàcil del que és, però tot costa molt. A recuperar els jugadors, animar-los i pensar en el pròxim partit.”

Falta de consistència defensiva

“Són molts gols, sí. I això ens dificulta la feina. Estem rebent menys accions de gol però l’eficàcia del rival ha pujat. Hi ha accions, com les de pilota aturada, o d’un servei de banda l’altre dia, que són relativament fàcil de solucionar. Hem de tancar l’aixeta, perquè si no haurem de fer molts gols per guanyar els partits.”

El penal i el VAR

“L’he vist en la imatge i ho he tingut clar. Mai parlo ni del VAR ni de l’àrbitre, però sense parlar dels àrbitres, és que no hi ha penal. Almenys així ho veig jo.”

Problema psicològic?

“No, no hi estic d’acord. Sempre hi ha una mica de tot, però aquest equip s’ha refet d’una situació molt difícil. Molts cops les coses semblen més fàcils del que són. Fer l’inici de temporada que hem fet no és fàcil, i dur 27 punts, tampoc. Per mi, són jugadors que són forts mentalment. Però les coses costen molt. Ens agradaria estar més amunt, però no és fàcil.”

Xiulets i crits

“Nosaltres hem de treballar molt per guanyar el pròxim partit. Aquesta és la meva feina. Treballar i intentar estar encertat. Estem en un moment que hem encadenat partits sense guanyar, i ara ens hem de deixar tota l’energia per guanyar el pròxim partit.”

Què vol arreglar en l’aturada?

“Sempre hi ha coses per millorar. Al final, després del València, hem perdut dos partits. Hem d’intentar millorar les accions que ens han pogut penalitzar i insistir en les coses que hem fet bé.”

Anirà bé l’aturada?

“Ens ve així. Puc assegurar que és molt millor aturar-se després d’una victòria que després d’una derrota. Ens agradaria jugar demà.”

Pellegrini, content

L’altra cara era l’entrenador del Betis, Manuel Pellegrini. “Estem molt contents pel resultat, i més quan l’equip juga com ho està fent ara. Tot i rebre el gol en l’única ocasió que havien tingut, l’equip ha estat bé, amb una mecànica de joc que fa gaudir. Crec que tenim un bon esperit d’equip. Estem tots molt contents pel resultat i pel moment de l’equip”, ha insistit Pellegrini.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)