Espanyol

El camí continua fent molta pujada

Espanyol. El conjunt blanc-i-blau, que segueix sense guanyar el 2022, i després d’afrontar un tram de rivals importants que va acabar amb la golejada a Vila-real, rep avui el Getafe

El camí de l’Espanyol continua fent pujada. Molta, de fet. Fa tres setmanes, el tram que tenia al davant, en un moment de molta dificultat, a més, era imponent, amb Barça, Sevilla i Vila-real, i ara, un cop superat amb no gaire èxit, se’n presenta un altre amb rivals de menys nom, però que són directes. I és que, tot i que el descens és lluny –està a set punts–, els fantasmes podrien aparèixer si en els pròxims partits les coses no rutllen. De moment, avui (16.15 h) qui es presenta al RCDE Stadium és el Getafe, un conjunt que està dos punts per sota dels periquitos, després tocaran el Llevant a fora i el Mallorca a casa.

El matx d’aquesta tarda, doncs, és transcendental. El conjunt blanc-i-blau necessita guanyar, òbviament pels tres punts, que li donarien un respir en la classificació, però també li suposarien una dosi de moral, després de la dura golejada encaixada (5-1) al feu del Vila-real i de no haver guanyat encara un partit aquest 2022. Tot i això, Vicente Moreno va evitar ahir en roda de premsa el terme final per referir-se al duel amb el Getafe. “Les finals són quan l’endemà no hi ha res més i s’acaba allà. Un cop s’acabi el partit continuarà la competició. El que hem de fer és no pensar en tot això, fer les coses bé, que tot flueixi i guanyar”, va explicar el tècnic. “No parlem de final, però cada setmana afrontem el partit com si no n’hi hagués cap després. El següent és el de Getafe i l’hem preparat a consciència. Li donem la màxima importància, com als anteriors”, va insistir el preparador, que no podrà disposar encara dels lesionats Manu Morlanes i David López.

Torna Quique

Gairebé quatre anys després de deixar el club blanc-i-blau –va ser destituït l’abril del 2018 sense poder completar el seu segon curs, ja que va arribar l’estiu del 2016–, Quique Sánchez Flores torna al feu periquito. El seu Getafe, al qual ha aconseguit revifar quan pintava fatal, té les baixes de Carles Aleñá, Jorge Cuenca i Damián Suárez, però compta amb un afinat Enes Ünal. “Tot el que sigui sumar és necessari”, va manifestar l’entrenador.

7 Partits guanyats 6

8 Partits empatats 9

11 Partits perduts 11

31 Gols a favor 26

40 Gols en contra 30

L’AVANTMATX

Les finals són quan l’endemà no hi ha res més i s’acaba allà. Un cop s’acabi el partit continuarà la competició. Hem de guanyar
Cada setmana afrontem el partit com si no n’hi hagués cap després
Vicente Moreno
TÈCNIC DE L’ESPANYOL
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)