Espanyol

Calero: “Va ser el meu millor partit amb l’Espanyol”

Fernando Calero va ser titular contra el Getafe (2-1) i va protagonitzar una bona actuació. Avui ha parlat en roda de premsa:

El millor partit des que estàs a l’Espanyol?

“A primera divisió crec que sí. A segona vaig tenir bones actuacions però sí que pot ser el millor partit amb la samarreta del’Espanyol”.

Com ha estat els últims dos anys a nivell físic? Estàs al 100%?

“Aquest any he tingut diverses lesions. Mala sort que quan m’ha tocat jugar. Quan m’ha tocat jugar no he estat al 100%”

Com et trobes a l’Espanyol?

“Des que vaig arribar va ser un any complicat, amb el descens inclòs. L’any passat vam aconseguir l’ascens. I aquest any el mister està apostant per altra gent però jo estic entrenant i preparant-me per quan em necessiti l’equip. Estic igual de feliç que l’any passat”.

El vestidor?

“Estem fent bona temporada. El dia del Vila-real va ser un sotrac però vam estar a punt de guanyar a Sevilla i Barça. Anem partit a partit”.

A casa molt competitius i a fora no tant.

“No et se respondre sincerament. Les dades estan allà. Hem de fer un canvi de xip fora de casa. No et se dir. Tots els partits son importants per nosaltres. Ens ve de gust ser un equip fort fora de casa. No se dir perquè aquest canvi”.

Desplaçament a València. Arguments per a l’afició?

“Cada persona ha de valorar si li interessa o no viatjar. Jo com aficionat al futbol ho faria. A fora de casa no hem estat bé però m’agradaria que vinguessin a animar com fan a casa. Jo els animo a venir, crec que tindrem un bon resultat i s’ho perdran si no venen”.

El Llevant

“Si mires jugador per jugador és un equipàs. Serà un partit complicadíssim, com a la primera volta. Haurem de sortir amb tot”.

Què cal per tenir regularitat?

“Estic tenint pocs minuts, hi ha competència. Jo treballo totes les setmanes per fer-ho bé quan se’m doni l’oportunitat. En el vestidor hi ha molta unió i els que juguem menys també volem el millor per l’equip”.

Els suplents

“Tots tenim gran nivell a la plantilla. Crec que cada cop que hem sortit hem ofert bones sensacions. Tots tenim nivell per ajudar a l’equip”.

Encaixant molts gols. Canvis de sistema?

“Portavem molts partits seguits encaixant, però no hem treballat canvi de sistema. Si hem analitzat molt les errades que hem comès per tal que no es tornin a produir”.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)