Espanyol

Óscar Gil: “Diumenge volem donar un cop de puny sobre la taula”

Óscar Gil ha recuperat sensacions. Després d’una lesió a principis de temporada, el lateral dret torna a ser titular. Avui ha repassat l’actualitat blanc-i-blava en roda de premsa.

El duel contra el Mallorca

“Guanyar diumenge ens acostaria a l’objectiu de la permanència. Crec que donaríem un cop de puny sobre la taula just abans de l’aturada.”

Objectius futurs

“Som competitius i volem acabar la lliga el més amunt possible, però primer ens hem de centrar en el Mallorca i ja tindrem temps de pensar en els pròxims partits.”

La versió de casa i de fora

“Treballem els partits de la mateixa manera, amb la idea de sumar els tres punts. Crec que fora de casa no estem obtenint el premi que mereixem.”

Moment personal

“És cert que he de millorar en defensa i hi estic treballant. Em trobo bé físicament, oblidant la lesió que vaig tenir. Estic retornant a l’entrenador la confiança que em dona i intento aprofitar l’oportunitat.”

Joan Garcia

“El vestidor està amb ell. Demostra cada dia que és un gran porter i estem convençuts que pot aportar molt a l’equip. Tots fallem, però un porter ho paga més.”

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)