Espanyol

Pedrosa: “Volem continuar sumant punts amb la intenció de mirar cap amunt”

Ambiciós. Amb la permanència virtual lligada, al lateral esquerre de l’Espanyol, Adrià Pedrosa, insta als seus companys a no afluixar les revolucions en el tram final de la lliga

L’Espanyol va aconseguir tres punts d’or contra el Mallorca (1-0) que el deixen amb un marge de deu respecte el descens, un avantatge prou ampli com per respirar tranquils i afrontar el tram final de la lliga sense neguit. El lateral esquerre del conjunt blanc-i-blau, Adrià Pedrosa, té clar que l’equip ha fet un pas gairebé definitiu i que ara toca quedar el més amunt possible en la taula:

Els darrers resultats

“Més que els últims tres punts destacaria els últims tres partits en què hem sumat set punts de nou possibles. Eren partits importants i els havíem de treure endavant com fos. Va ser una llàstima que el matx contra el Llevant se’ns escapés al final, però estem contents i motivats” ha comentat Pedrosa en una entrevista amb els mitjans del club.

El més amunt possible

“Ja no hem de sumar punts mirant cap avall, sinó que volem sumar per mirar amunt tot i sembli que estan lluny aquestes posicions. El pensament ha de ser aquest. Tenim deu punts més respecte el descens però hi ha equips per dalt que els tenim a pocs punts i volem sumar posicions”.

El proper, la Real

“Queden nou partits i hem d’arribar en les millors condicions físiques a aquest tram. Plantegem cada matx per guanyar-lo independentment del rival i contra la Real Sociedad no serà menys. Ja hem guanyat al líder i altres equips importants”. ha sentenciat el defensa.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)