Espanyol

Tamudo: “Sempre estaré orgullós de representar l’Espanyol”

25 anys després del seu debut amb l’Espanyol, Raúl Tamudo ha repassat la seva trajectòria al conjunt blanc-i-blau.

Els inicis

“Per mi no va ser normal. Amb 11 anys anava a Sarrià i de cop i volta em trobava entrenant i jugant amb els meus ídols. Era l’oportunitat de la meva vida i no la podia deixar escapar.”

El debut

“Va ser l’estrena somiada, amb gol. Vaig preguntar-me què hi feia allà. Només pensava a ajudar l’equip. Ens estàvem jugant el descens i va sortir tot bé.”

Èpoques difícils

“Després del debut vaig jugar cedit a l’Alabès i el Lleida. És difícil tenir una trajectòria llarga, però si confies en tu les coses arriben.”

Agraïment a l’afició

“L’afició de l’Espanyol anima en els bons i els mals moments. El seu suport no el paga cap Pilota d’Or. Sempre estaré orgullós de representar l’Espanyol. M’ho ha donat tot.”

Els millors gols

“Em quedo amb uns quants, sobretot pel que signifiquen. Està el de la final de la Copa del Rei del 2000 o una vaselina a Casillas. Però tothom em recorda pel ’Tamudazo’.”

Els tres estadis

“Jugar a Sarrià era un somni fet realitat. A Montjuïc vam viure els millors anys del club i també els meus personals. Finalment, Cornellà va ser el meu comiat.”

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)