Espanyol

Embarba: “Si l’afició m’exigeix és perquè sap que puc donar més de mi mateix”

Exigent. L’extrem ha comparegut davant dels mitjans de comunicació per valorar el moment que viu després de ser titular contra el Mallorca i quallar una bona actuació. L’atacant no era titular en la lliga des del 18 de gener a Cadis

Adrián Embarba ha atès als mitjans de comunicació per valorar el moment que travessa dins l’equip després de tornar a la titularitat en l’últim partit contra el Mallorca i quallar una bona actuació que li ha fet recuperar lleument el somriure. L’extrem, xiulat alguns partits pels aficionats blanc-i-blaus, respecta les opinions dels seguidors a l’hora que s’autoexigeix com el que més per ajudar a l’equip: “És cert que pel que fa a nivell personal ha estat una temporada irregular. Crec que vaig fer un bon inici de lliga però no m’acompanyaven els números i arrel d’això no venia sent tant titular. Soc el primer autoexigent amb mi mateix i a l’afició l’entenc i respecto la seva opinió. Si l’afició m’exigeix és perquè sap que puc donar més de mi mateix. Treballo per revertir la situació, com en l’últim partit, i intento donar el millor de mi”, ha comentat el d’Azuqueca de Henares, que no era titular des del 18 de gener, però contra el Mallorca va gaudir de la confiança de Vicente Moreno: “Vaig sortir de l’últim partit content i amb bones sensacions. Estic en bona forma física i mental i he treballat molt en això. Tothom vol sentir-se estimat, m’agrada que m’exigeixen quan no estic bé i que se’m mostri recolzament quan ho faig bé. No he canviat res, segueixo sent el mateix i treballo el màxim per ajudar a l’equip. Si no era titular era perquè el mister creia que no era la millor opció i que hi havia companys que ho feien millor. Intentaré seguir així per mantenir la confiança del tècnic”.

De cara al tram final de la lliga, Embarba té clar que l’objectiu està pràcticament lligat però que l’equip ha de ser ambiciós per sumar el màxim de punts possibles i acabar amunt en la taula: “Matemàticament no està aconseguir l’objectiu però en l’últim partit vam donar un gran pas per lligar.lo. Anirem a pels 27 punts que queden, els primers ja contra la Real Sociedad, però pensem en el partit a partit tot i que sigui un tòpic”. ha sentenciar.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)