Espanyol

Objectiu: segellar la permanència

Espanyol. L’equip blanc-i-blau visita Anoeta (21 h, GOL) amb les baixes sensibles de Diego López i RDT

L’Espanyol viatja a Anoeta amb l’objectiu de continuar sumant. Saben que la permanència encara no està matemàticament assolida i no es poden adormir. Els blanc-i-blaus arriben a aquest partit contra la Real Sociedad (avui, a les 21 h) havent sumat 7 dels últims 9 punts en joc. Dues victòries, contra el Mallorca i el Getafe, i un empat, contra el Llevant, fan que el conjunt periquito arribi amb confiança i en un bon estat de forma al matx. “Crec que estem molt bé físicament. Traslladar aquest estat físic al futbol i als resultats és el més important”, va explicar l’entrenador, Vicente Moreno, en la roda de premsa prèvia a aquest partit.

En la primera volta, els periquitos es van imposar a la Real Sociedad gràcies a un gol en el tram final del matx de Yangel Herrera. Ara volen repetir aquest resultat perquè saben la importància que té deixar encarrilada la permanència com més aviat millor.

Tot i el bon estat de forma del conjunt blanc-i-blau, també hi ha lesionats. Vicente Moreno no podrà disposar de pilars fonamentals del seu onze, com Diego López i Raúl de Tomás. El primer va caure lesionat en l’últim partit de lliga, i RDT es va lesionar en un entrenament amb la selecció espanyola. A la porteria, l’entrenador valencià ja va avançar que Oier serà titular: “Diego és un fenomen que sempre vol ajudar, però té molèsties i hem d’anar amb cura.” Tampoc hi serà Morlanes, que està sancionat, ni Nico Melamed, amb molèsties físiques.

Al davant es trobaran un equip que també arriba amb baixes sensibles, com la dels davanters Oyarzabal i Januzaj. L’Espanyol no només intentarà repetir el resultat de l’anada, sinó també trencar la ratxa de set anys de sequera al Reale Arena.

13 Partits guanyats 9

9 Partits empatats 9

7 Partits perduts 11

29 Gols a favor 34

29 Gols en contra 41

LA PRÈVIA

Arribem molt bé físicament a final de temporada, però això no et garanteix el resultat. Hem de traslladar aquest estat al futbol
L
Hem de continuar sumant punts perquè la permanència virtual no et garanteix res
Vicente Moreno
ENTRENADOR DE L’ESPANYOL
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)