Espanyol

Sergi Gómez demana revisar el criteri del VAR

L’Espanyol, que rebrà dijous el Rayo Vallecano (19h), té present encara la jugada que va significar la derrota al Wanda Metropolitano, per un penal polèmic de RDT en el temps afegit. “Ja és passat. És una llàstima com va anar, que després de tant d’esforç durant tot el partit se te’n vagi per una situació que va generar tant de dubte i opinió”, ha comentat Sergi Gómez, en declaracions als mitjans del club. El central demana que es revisi el criteri del VAR: “Tothom pot opinar i té la seva versió. Quan una jugada té molts punts de vista diferents, es genera aquest dubte. Per què aquesta sí i l’altra no? Crec que entre tots hauríem de donar una volta al tema, perquè no es generin tants dubtes”.

El central va recuperar un lloc en l’eix de la defensa de Vicente Moreno, que va decidir jugar amb tres centrals al Wanda. “La plantilla és llarga, hi ha nivell en totes les posicions i tothom està preparat per jugar. Amb el canvi de sistema, l’equip va estar bé i va donar la cara; llàstima del resultat final”, ha comentat el futbolista blanc-i-blau, que ha acabat posant el focus en el partit de dijous: “Tenim ganes de fer un gran partit a casa. Queden sis finals per acabar com més amunt millor una bona temporada. És qüestió de tots, animar i estar junts, i acabar gaudint d’aquesta temporada.”

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)