Espanyol

Vicente Moreno: “Penso en el present i no perdo energia en el que vindrà”

Prèvia. El tècnic de blanc-i-blau ha atès als mitjans de comunicació en la roda de premsa prèvia al duel que demà disputarà el seu equip al RCD Stadium contra el Rayo Vallecano (a les 19h). El valencià s’ha mostrat enigmàtic sobre el seu futur a l’entitat

L’entrenador de l’Espanyol, Vicente Moreno, ha comparegut a la sala de premsa del RCD Stadium en la prèvia del partit que demà disputarà el seu equip contra el Rayo Vallecano (a les 19h). El de Massanassa ha valorat diversos aspectes relacionats amb el seu equip, amb la polèmica derrota patida al Wanda contra l’Atlético amb un penal al minut 100 i també sobre el proper rival i el seu futur a l’entitat.

Òscar Gil

“Òscar Gil no estarà disponible i com a molt estarà dues setmanes de baixa. També hi ha una sèrie de jugadors que tenen algun cop i alguna molèstia esperarem la seva evolució fins a última hora per decidir què fem”.

La derrota al Wanda

“Si hagués estat en la situació de l’àrbitre no sé com hagués actuat. Hem d’empatitzar amb els àrbitres i ens hem d’intentar entendre més. Crec que a A Espanya hi ha bon nivell d’arbitratge però tota aquesta polèmica és un problema de criteri i jugades que són semblant o iguals es xiulen una setmana i no es xiulen la següent. És fa difícil veure això però és el que hi ha”, ha comentat el valencià

El Rayo Vallecano

“Veurem el mateix Rayo de tota la temporada. En la primera part del curs va aconseguir uns punts que ara no està sumant. Fa les coses bé, però de vegades les coses no acaben de sortir. En els últims quatre mesos ha pogut guanyar forces partits, està fent una gran temporada amb independència dels resultats i això et diu molt de la primera, que és capritxosa. Quan els gols entren sumes molts punts però quan és al revés sembla que no faci les coses bé”.

Rubiales i Piqué

“El que puc dir és que conec al president de la federació ja que he estat company seu uns quants anys. Jo també li dic Rubi i que hi hagi aquesta confiança no em sorprèn. Moltes vegades no jutgem el que realment està malament. Que et puguin agafar unes conversacions del telèfon és greu. Em sembla una persona honesta, tinc confiança en ell i li envio ànims ja que segur que ho està passant malament”.

Planificació proper curs

“Estic centrat en el curs que queda i res més. Surten informacions que en tinc constància, però d’altres no. No hi estic molt pendent. El que vull és acabar bé la temporada, el millor possible, i després ja veurem què vindrà, mai se sap. Penso en el present i no perdo energia en el que vindrà”, ha explicat ja amb un cert to enigmàtic.

La seva continuïtat

“Vaig firmar tres anys aquí i no sé les particularitats del contracte. Estic on vull estar i no he dit res diferent que qualsevol entrenador de qualsevol club. Quan arriba un moment que tu no vols estar en un lloc, i a mi m’ha passat anteriorment, o el club no vol que continuïs passa el que ha de passar”, ha declarat Vicente Moreno, que respecte a la renovació de Rufete, el seu valedor ha afegit: “Li estic especialment agraït perquè de forma decidida va ser qui va voler que fitxés per l’Espanyol. M’ha permès defensar un gran club durant dues temporades i li estic agraït. Sempre he rebut recolzament, empenta, ànims i li desitjo el millor. Ell ha de decidir què és el millor i espero que passi això”.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)