Espanyol

Per esvair l’empipada

Espanyol. El conjunt blanc-i-blau intentarà sumar tres punts més com a local per oblidar el mal regust que va deixar l’última derrota polèmica al Wanda

L’Espanyol encara està indignat i enfadat amb la derrota encaixada en l’última jornada al Wanda Metropolitano contra l’Atlético. Pel minut, el 100, i per la manera com una decisió polèmica va fer anar en orris tota la bona feina blanc-i-blava. I per esvair l’empipada, no hi ha res millor que tornar a competir davant dels seus seguidors i sumar tres punts contra un rival directe, intentar avançar alguna posició en la taula i deixar més que virtualment tancada la permanència en la categoria. El Rayo serà l’adversari que ho intentarà evitar (a les 19 h), un equip madrileny en hores baixes que encara no coneix la victòria aquest 2022 però que viu de la renda aconseguida en una primera volta brillant que el va situar durant diverses jornades en posicions europees. De fet, després de l’última victòria, el 18 de desembre passat, els de Vallecas van instal·lar-se amb 30 punts en una quarta plaça que dona dret a jugar la Champions League. Paraules majors.

Des de llavors, però, el conjunt dirigit per Andoni Iraola ha sumat tan sols quatre punts i ha perdut deu posicions en la taula. El cert és que la caiguda lliure comença a preocupar els madrilenys, que veuen com la zona de descens se’ls acosta. “Esperem trobar-nos amb el mateix Rayo de tota la temporada. En la primera part del curs va aconseguir uns punts que ara no està sumant, però fa les coses bé, encara que de vegades no acaben de sortir. En els últims quatre mesos ha tingut ocasions per guanyar més partits i està fent una gran temporada, independentment dels resultats. Quan els gols entren sumes molts punts, però quan és al revés sembla que no facis les coses bé”, analitzava Vicente Moreno, el tècnic de l’Espanyol, que recorda el conjunt de Vallecas com una de les seves bèsties negres des que va fitxar pel club blanc-i-blau. “No els hem pogut vèncer a segona A, ni en un amistós a l’estiu, ni tampoc en la primera volta d’aquest curs. Som competitius i volem guanyar el matx per fer els millors números a casa des que juguem a Cornellà, o per millorar la classificació, que és important des del punt de vista econòmic per al club. Sempre ens juguem alguna cosa quan saltem al camp”.

Enigmàtic sobre el futur

L’entrenador de Massanassa va mostrar un to estrany a l’hora de respondre preguntes sobre el seu futur al club. De fet, Vicente Moreno va insistir que només està centrat en el present de l’equip. “Estic on vull estar, ja ho he dit sempre. Penso en el present i no perdo energia en el que vindrà. Tot arriba i tot passa, això no serà diferent i veurem on queda cadascú a final de la temporada.” I insistia, encara amb més dubtes: “Vaig firmar per tres anys i no sé les particularitats del contracte. Quan arriba un moment que tu no vols estar en un lloc, i a mi m’ha passat anteriorment, o que el club no vol que continuïs, passa el que ha de passar.”

10 Partits guanyats 9

9 Partits empatats 7

13 Partits perduts 15

37 Gols a favor 32

44 Gols en contra 38

LA PRÈVIA

Esperem el Rayo de tota la temporada ja que, tot i els mals resultats, últimament ha pogut guanyar més partits. Estan fent un gran curs
Ja he dit que estic on vull estar i ara penso en el present, no perdo energia en el que vindrà
Vicente Moreno
entrenador de l’Espanyol

RCDE STADIUM

31
punts
ha sumat l’Espanyol com a local dels 39 que ha aconseguit en total en les 32 jornades disputades
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)