Espanyol

Domingo Catoira: “Necessitem un tècnic que torni a il·lusionar a l’afició”

Pocs minuts després d’acomiadar a Vicente Moreno com a entrenador i d’anunciar que el director esportiu, Rufete, no renovaria el seu contracte, l’Espanyol ha presentat Domingo Catoira en roda de premsa com a nou relleu al cap davant de l’àrea esportiva.

Agraït

“Venir a l’Espanyol amb el club gairebé descendit a segona i en plena pandèmia al final ha estat la millor decisió possible. Espero correspondre, amb treball, aquesta oportunitat que em dona el club. Estic molt satisfet de sumar a nivell individual i també col·lectiu en aquest club gran per ser referents en el futbol espanyol”, ha dit Domingo Catoira en les primeres paraules com a nou director esportiu del conjunt blanc-i-blau.

La intenció.

“El projecte serà de l’Espanyol. Hi ha jugadors que projecten l’essència del club, com Darder, els joves, etc. Hi ha èpoques amb major o menor importància. Volem donar un salt més a nivell esportiu i valorarem les opcions que hi hagi en el mercat”.

El futur entrenador.

“Tenim clar el perfil de l’entrenador. Esperem que estigui el més abans possible amb nosaltres. Esperem que torni a il·lusionar a l’afició, que entengui l’essència del club i que l’amplifiqui a través d’una filosofia de joc. No hem de tenir pressa, si encert”, ha analitzat el director esportiu

Feina feta i per fer.

“El timming que ha decidit complir el president fa que puguem analitzar-ho tot amb tranquil·litat. El mercat sé que és el que dona més suc a la premsa i l’afició ja que els jugadors són el més important en aquest joc, però és moment de valorar-ho tot. No cal fer un canvi radical al que ja estava planificat però s’ha de valorar bé”

El mercat

“Tan de bo puguem tancar operacions el més aviat possible. Però la realitat del mercat diu que els que no estem a la part alta dels pressupostos i límits salarials ens obliguen a esperar. No em preocupa que sigui un mercat reactiu”.

En la roda de premsa de presentació del nou director esportiu també ha comparegut el director general i CEO de l’Espanyol, Mao Ye

Ambició

“Hem de mirar ja cap a la temporada 2022/23 i posar-hi el 120% ja que amb el 100% no n’hi ha prou. Demanem per al nou projecte que iniciem avui l’esforç i la unitat de tots. Estem per treballar per donar el màxim, som professionals que dediquem dia i nit per aconseguir objectius”.

Aspiració i objectius

“L’Espanyol sempre aspira a créixer en tots els sentits. Esportivament volem créixer sobre la base, no només a nivell classificatori sinó pel que fa al planter, al jugador professional que volem projectar, etc. Hi haurà recursos suficients però limitats, com en la vida. Els professionals hem d’intentar treure del recurs limitat el major rendiment”

Obligats a vendre?

Totes les vendes són importants, Si que estem atents a tot el que es pugui generar. Clar que és important per tenir una millor plantilla però no estem sortint al mercat a oferir ningú. Tenim una base consolidada i treballar amb els recursos que tenim”, ha sentenciat el director general del club periquito.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)