Espanyol

L’Espanyol empata contra el València en un altre partit poc convincent (1-1)

L’Espanyol no s’ha pogut acomiadar de l’afició com calia, amb una victòria. En l’estrena de Luis Blanco a la banqueta del primer equip, després de vuit anys al futbol base blanc-i-blau, els periquitos no han pogut passar de l’empat contra un València que ha estat molt superior durant tot el partit. Un gol de RDT al temps afegit de la primera part ha estat decisiu per aconseguir sumar un punt més.

L’Espanyol ha sortit amb la intenció de mostrar una actitud molt diferent de la que s’havia vist en els últims partits. En els primers instants del matx han estat atrevits, pressionant a dalt i arribant amb perill a la porteria de Cillesen. Però això ha durat poc. Als tres minuts, amb una falta perillosa al balcó de l’àrea de Diego López, ha arribat la primera més clara pel València a pilota aturada. Gayá ha posat la pilota al segon pal, i Cömert ha perdonat davant el porter local. A partir d’aquí, el València s’ha fet amo i senyor del partit sense fer res d’especial. Els de Luis Blanco han abaixat el ritme i s’han tancat al darrere defensant les constants arribades dels valencians. En el minut 36 Maxi Gómez ha avançat als visitants amb un gol que feia justícia al que s’estava veient sobre la gespa. Els de Bordalás eren els que ho estaven intentant més i millor. Amb aquesta diana, han tornat els xiulets i els jugadors han quedat abatuts amb la mirada a terra. Tot i això, no s’han desesperat i han tingut dues ocasions per anar-se’n per davant el marcador abans d’arribar al descans. Primer, en el 42’, Puado ha aprofitat una despistada de la defensa visitant per enviar la pilota al fons de la xarxa, però finalment el gol no ha pujat al marcador per fora de joc. En el temps afegit, Raúl de Tomás, que feia un minut que havia vist la cinquena targeta groga del cicle i que, per tant, no podrà jugar l’últim partit de la temporada contra el Granada, no ha perdonat. Ha superat a Cillesen amb una rematada seca i precisa al pal curt després d’una bona assistència de Rubén Sánchez. Així doncs, s’ha arribat al descans amb un empat més que satisfactori per un Espanyol que ha sabut aprofitar les poques ocasions que ha tingut.

A la represa, s’ha vist un joc molt travat, amb els dos equips amb poques ganes d’atacar i fer mal a l’adversari. Hi ha hagut moltes aturades en el joc i les ocasions han estat escasses per tots dos conjunts. Tot i això, el València és el que ha continuat tenint la pilota, i les seves ocasions més perilloses han arribat a pilota aturada. En els últims deu minuts els dos equips s’han bolcat a l’atac, i en el minut 79 els locals s’han salvat gràcies a una molt bona intervenció sota pals de Diego López, que amb les cames ha impedit el gol de Thierry. A la següent jugada ha arribat la reacció dels periquitos amb una rematada de cap de David López. A partir d’aquí poca cosa més s’ha vist sobre el terreny de joc, i s’ha arribat al final amb empat a un contra dos equips que no es jugaven res. La gran notícia d’aquest segon temps ha estat el debut a Primera Divisió de Villahermosa.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)