Espanyol

Emocions a flor de pell en l’últim partit

Espanyol. Molts jugadors del primer equip van viure dissabte els seus últims minuts amb la samarreta blanc-i-blava a l’RCDE Stadium

En el darrer partit de la temporada de l’Espanyol al RCDE Stadium, el passat dissabte contra el València, es van viure emocions fortes en forma de comiats i benvingudes. Per una banda, Luis Blanco va debutar a la banqueta del primer equip de manera interina, després de vuit anys treballant al futbol formatiu del club blanc-i-blau. Mentre el tècnic de Santa Coloma de Gramenet gaudia d’aquesta nova experiència en la seva carrera professional, altres s’acomiadaven del camp i l’afició. Per la temporada que ve s’esperen grans canvis en l’actual plantilla, ja que fins a sis jugadors acaben contracte aquest any amb el club periquito. Aquests són Diego López, Dídac, Mérida, Oier, Melendo i David López. Els dos últims se’ls va veure molt emocionats quan van ser substituïts i l’afició els va regalar una emotiva ovació per la possible sortida del club que els ha vist créixer. “Són molts anys, moltes emocions viscudes aquí amb tots ells i és inevitable emocionar-se en acabar la temporada i no saber què passarà”, deia encara sobre el terreny de joc David López. Un altre jugador, que no acaba contracte, però que la seva sortida sembla més a prop que mai és la de RDT. Contra els valencians va veure la cinquena targeta groga en una acció innecessària, i no viatjarà a Granada. Diu adeu a la temporada i qui sap si a l’Espanyol.

El futur immediat del club

La nota positiva del partit van ser els jugadors del filial. Contra el València, el conjunt dirigit per Luis Blanco va acabar amb quatre sobre la gespa: Nico Melamed, Rubén Sánchez, Dani Villahermosa i Jofre Carreras. Rubén Sánchez va estrenar titularitat i es va convertir en un dels millors jugadors periquitos amb una fantàstica actuació i fent una gran assistència perquè RDT empatés el matx. El capità del filial, Villahermosa, va debutar amb el primer equip. Carreras ja havia tingut minuts en dos partits, i Nico Melamed ja és un fix per aquest Espanyol.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)