Espanyol

En el pitjor dels contextos

Espanyol. L’equip periquito, un dels pitjors visitants de la lliga i amb res a fer ja, visita el Granada, que es juga la permanència

Sense res a fer i d’absoluta baixada des de fa mesos, no hi ha pitjor escenari per a l’Espanyol per tancar la lliga que el que es trobarà aquesta tarda (20 h). I és que el conjunt ara dirigit per Luis Blanco, el relleu interí des de la setmana passada després de la destitució de Vicente Moreno, visita un Granada que s’hi juga la vida.

L’equip andalús depèn de si mateix i amb un triomf s’asseguraria la permanència, mentre que se la complicaria amb un empat o una derrota, per què es preveu un estadi de Los Cármenes encès i un rival amb el ganivet entre les dents. “El Granada s’hi juga molt i en som conscients: s’hi juga el descens. Però competirem.Vestim una samarreta centenària, és un partit de primera divisió i l’afrontem per guanyar-lo”, va indicar en la prèvia Blanco.

En el duel, sense RDT, per sanció, ni Pedrosa, ni Keidi Bare, per lesió, l’Espanyol buscarà tres punts que li permetin escalar posicions en la classificació, cosa que repercuteix econòmicament en l’entitat, i intentarà, també, maquillar l’espantosa estadística a domicili. Acumula 8 punts de 54 disputats i l’última victòria a fora va ser el 2021. Només l’Alavés, ja descendit, ha fet menys punts que el conjunt periquito (6).

“La setmana de treball ha estat molt bona. Els nois n’han transmès bones sensacions tenint en compte la setmana en la que estem”, va dir Blanco. “El que hem transmeten els jugadors és que volen guanyar el partit. Estic tranquil perquè sé que l’equip competirà bé”, va concloure el preparador del grup blanc-i-blau.

8 Partits guanyats 10

13 Partits empatats 11

16 Partits perduts 16

44 Gols a favor 40

61 Gols en contra 53

L’AVANTMATX

El Granada s’hi juga molt i en som conscients: s’hi juga el descens. Però competirem. Vestim una samarreta centenària
És un partit de primera divisió i l’afrontem per guanyar-lo. Estic tranquil
Luis Blanco
TÈCNIC DE L’ESPANYOL
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)