Espanyol

Dídac Vilà fa les maletes

Continuen rodant caps a l’Espanyol per tal de començar la pretemporada el proper dia 5 de juliol amb embranzida. L’últim a caure de la plantilla ha estat Dídac Vilà, que tindrà el seu acte de comiat demà al matí a l’auditori Juan Segura Palomares del RCDE Stadium. És el tercer jugador acomiadat en només una setmana, després del porter Diego López i del migcampista David López.

El defensa mataroní marxa de l’entitat blanc-i-blava després d’haver disputat 192 partits oficials amb el primer equip, en tres etapes diferents, en què ha aconseguit marcar 4 gols, i de jugar vuit temporades a les categories de futbol base. El comunicat emès per l’Espanyol destaca que “Dídac, format a la CE Dani Jarque, és un professional de la casa que sempre ha donat el màxim per la blanc-i-blava”.

Dídac va fer el seu debut amb l’equip principal el 29 de gener de l’any 2009 en el partit de tornada de quarts de final de la copa del rei contra el Barça al Camp Nou (3-2), on només va disputar un minut de joc. A partir d’aquí, Vilà va anar agafant confiança per romandre en el conjunt periquito i l’any següent va jugar 11 partits de lliga. La temporada 2010/11 va passar a tenir fitxa de la primera plantilla.

Al mercat d’hivern de 2011, Dídac fitxa pel Milan, però només aconsegueix jugar un partit i en acabar la temporada, torna a l’Espanyol, aquesta vegada com a cedit pel curs 2011/12. La temporada següent continua sense oportunitats a Itàlia i se’n va, cedit de nou, al València. El 2013 marxa al Betis i en estar certificat el descens, vola cap a l’Eibar, que just acabava de pujar a primera.

Després d’anys de cessions, l’AEK Atenes decideix fitxar-lo i allà guanya la copa grega contra l’Olympiakos. Finalment, l’estiu del 2017 torna a casa de forma definitiva fins al dia d’avui, quan l’Espanyol ha decidit no renovar el seu contracte que expirava el 30 de juny. El lateral, de 33 anys, encara no ha comunicat cap possible destí per a la propera temporada.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)