Espanyol

El Montpeller, primer rival de la pretemporada

L’Espanyol ja té rival per al primer partit de pretemporada. L’equip dirigit per Diego Martínez s’enfrontarà al Montpeller el dissabte 16 de juliol (18.30h) a la ciutat esportiva Dani Jarque. Tots dos clubs ja s’han enfrontat en un parell d’ocasions a l’última dècada en el període de pretemporada, amb un triomf blanc-i-blau (2-0) i un empat (0-0).

Com que la ciutat esportiva Dani Jarque té un aforament limitat, el club ha fet oficial que el dia 12 de juliol es posarà en marxa la reserva de localitats no numerades gratuïtes, que estaran disponibles per als socis de l’entitat. El club facilitarà l’enllaç a tots els socis perquè puguin fer la seva reserva fins a esgotar les localitats. En cas que hi hagi més sol·licituds que aforament disponible, el club farà un sorteig entre tots els que hagin demanat assistir.

La pretemporada de l’equip s’iniciarà el dia 4 de juliol amb les habituals proves mèdiques i físiques. Posteriorment, a finals del mes de juliol, la plantilla blanc-i-blava farà una breu estada a Marbella abans de tornar a Barcelona per acabar la seva preparació de cara a la temporada 22/23.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)