Espanyol

Continua la lluita amb De Tomás

Espanyol. El davanter va tornar als entrenaments amb el seu pla individualitzat després de no viatjar a Anglaterra

Després de la contundent derrota contra el Brighton, l’Espanyol va tornar ahir als entrenaments per preparar l’últim assaig d’aquesta pretemporada. El dissabte, contra el Nàpols, un altre rival d’entitat, tindran l’oportunitat d’esborrar la mala imatge mostrada en els dos darrers duels i agafar confiança de cara a l’inici de lliga. Qui sembla que no participarà en aquest partit és Raúl de Tomás. El davanter continua exercitant-se en solitari i res fa pensar que tornarà a la dinàmica de grup fins que no s’aclareixi el seu futur, que a hores d’ara sembla lluny del RCDE Stadium.

Des de l’arribada de Diego Martínez a la banqueta blanc-i-blava hi ha hagut tensió i desavinences entre el tècnic i el futbolista. Aquesta lluita entre tots dos els ha portat a la situació actual. El madrileny, que des que va arribar de vacances s’ha entrenat en solitari i encara no ha disputat ni un sol minut, està buscant una sortida. Sevilla i Real Madrid són els equips que fins ara han sonat amb més força. La realitat, però, és que encara no hi ha ofertes en ferm per ell sobre la taula.

Melamed, il·lusionat

En declaracions al club, Nico Melamed va ser clar sobre les seves expectatives aquest curs. “Crec que és una temporada que ens genera molta il·lusió a tots. I a mi personalment també, per fer un salt més individualment, ser important per a l’equip i sumar el màxim possible.” A més, va assegurar que “hi ha un ambient molt positiu, amb ganes d’aprendre i conèixer més a tothom. Estem amb ganes de competir i autoexigir-nos.”

LES REACCIONS

Aquesta temporada em genera il·lusió per fer un salt més individualment
Nico Melamed
atacant de l’Espanyol

Wu Lei, rumb cap al Shangai Port

El davanter posarà el punt final a la seva etapa com a jugador blanc-i-blau per tornar al Shangai Port, el seu anterior equip abans d’aterrar al RCDE Stadium en el mercat d’hivern del 2019. El jugador, de 30 anys, que encara tenia contracte fins al juny del 2024, marxarà després d’haver disputat 126 partits oficials amb l’Espanyol i havent marcat 16 gols, vuit en la temporada 2019/20. Aquesta sortida alliberarà una fitxa salarial d’uns dos milions d’euros, el que permetrà al club afrontar millor el que queda de mercat d’estiu i confeccionar una plantilla competitiva.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)