Espanyol

Puado: “Treballem per arribar a ser l’equip que vol l’entrenador”

L’atacant de l’Espanyol, Javi Puado, ha atès als mitjans de comunicació després d’acumular una nova sessió d’entrenament de pretemporada a les ordres de Diego Martínez. El barceloní ha comentat diferents aspectes de l’actualitat periquita:

L’objectiu immediat

“Volem ser un equip competitiu en tots els partits de lliga i de copa. Que siguem un equip complicat de superar i fins i tot molestos per al rival”, ha comentat el futbolista, que afegia: “Estem treballant la pretemporada com sempre, el tècnic és nou i no coneixíem les seves metodologies. Treballem pensant en el primer partit de lliga, sumant poc a poc i focalitzats a ser l’equip que vol l’entrenador que siguem”.

L’última golejada en contra

“Quan pateixes una derrota tan amplia és normal que aparegui alguna preocupació. Estem en pretemporada, no ens agrada perdre però hem de seguir el camí que estem construint i treballant per tal que sigui millor. Intentarem el cap de setmana tornar al camí de la victòria però, sobretot, treballem per arribar al primer partit de lliga en les millors condicions”, insistia Puado.

Amistós contra el Nàpols

L’Espanyol juga dissabte vinent a les 19h un amistós contra un dels equips punters d’Itàlia: “Tots els partits que es juguen amb la samarreta de l’Espanyol tenen importància, encara que siguin amistosos. L’altre dia no ens van sortir bé i després d’això volem acabar la pretemporada amb bon gust de boca contra un equip com el Nàpols que porta molts anys a dalt”

RDT

“En Raúl s’està preparant per estar al 100%. El veig centrat i sabem que és un jugador molt important per nosaltres. Esperem que ens ajudi durant tot l’any”, ha explicat l’atacant, precís i breu.

A nivell personal

“Cada temporada intento treballar per ser millor, individualment i, també, tots com a equip. Com a davanter vull fer el màxim de gols i assistències, jugant i creixent com a futbolista”, ha sentenciat Javi Puado.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)