Espanyol

Difícil, però no impossible

Espanyol. Els blanc-i-blaus reben el Madrid amb la intenció de repetir la gesta de l’any passat i aconseguir la primera victòria de la temporada

L’Espanyol necessita començar ja a sumar de tres en tres si vol sortir de la part baixa de la classificació i agafar confiança. Aquest vespre a l’RCDE Stadium el conjunt blanc-i-blau tindrà l’oportunitat d’aconseguir la primera victòria de la temporada, després de l’empat a domicili contra el Celta (2-2) i de la derrota a casa contra el Rayo Vallecano (0-2). Dos partits en què, sobretot en la primera part, van demostrar que són un equip amb caràcter, sent verticals i lluitant cada pilota. Tot i això, els resultats no van ser els desitjats perquè es va evidenciar que encara és un equip que està en reconstrucció i que falten reforços. “Necessitem donar més continuïtat als bons moments que hem tingut en els últims partits. Les peces que podem incorporar i la qualitat dels darrers moviments ens ajudaran a aconseguir-ho”, va expressar Diego Martínez.

Avui s’enfrontaran al Real Madrid, un rival que arriba amb la confiança pels núvols després de guanyar els dos primers partits de lliga contra l’Almeria i el Celta. “Jugar contra el Madrid no arriba mai en el millor moment, però sempre és una bona oportunitat jugar contra un equip així per mostrar la teva millor versió. És l’actual campió de lliga i de Champions, i ha millorat en l’aspecte tàctic i físic. El repte és majúscul, però estem per competir”, va comentar el tècnic periquito en la prèvia d’aquest matx.

Tot i la dificultat evident d’aquest partit, pensar en una victòria no és tan escabellat. L’últim precedent a Cornellà-el Prat ho demostra. L’any passat els blanc-i-blaus es van imposar als homes dirigits per Carlo Ancelotti per 2 a 1, amb gols de Raúl de Tomás i Aleix Vidal. Dos jugadors que enguany no hi seran. Com tampoc hi seran la majoria de jugadors que van disputar aquell duel. Amb els notables canvis que ha experimentat la plantilla aquest estiu, s’espera que només tres futbolistes repeteixin en l’onze titular: Óscar Gil, Leandro Cabrera i Sergi Darder. El tècnic periquito té molt clar què ha de passar per poder-los guanyar: “Per tenir possibilitats contra el Madrid haurem de tenir el millor dia i ells, un de dolent. La lectura és senzilla, però és la realitat.” Els dos últims fitxatges, Dani Gómez i Lazo, han entrat en la convocatòria i podrien debutar davant de la seva afició.

0 Partits guanyats 2

1 Partits empatats 0

1 Partits perduts 0

2 Gols a favor 6

4 Gols en contra 2

PRECEDENT

El Madrid va caure derrotat en l’última visita a l’RCDE Stadium per 2 a 1

LA PRÈVIA

Per tenir possibilitats contra el Madrid haurem de tenir el millor dia i ells, un de dolent. Aquesta és la realitat
Necessitem donar més continuïtat als bons moments que hem tingut en els últims partits
Diego Martínez
entrenador de l’espanyol
L’Espanyol és un equip que sempre lluita i que ens obligarà a treure la nostra millor versió
Carlo Ancelotti
entrenador del madrid
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.