Espanyol

Objectiu: tancar l’aixeta

Espanyol. Els blanc-i-blaus no han deixat la porteria a zero en cap de les sis jornades disputades. “No podem rebre tants de gols”, diu Brian Oliván

És sens dubte una de les assignatures pendents d’aquest Espanyol de Diego Martínez, que ha sumat 4 dels 18 punts disputats: els gols en contra. I és que els blanc-i-blaus, que no han deixat la porteria a zero en cap de les sis jornades que s’han jugat, ha rebut dotze gols, dos per partit, números amb els quals es fa més difícil competir. “Hem de millorar amb el tema dels gols rebuts”, va reconèixer ahir Brian Oliván, integrant de la línia defensiva, que ha estat titular en tots els partits. “Són errors de l’equip. Som un equip, tots som un. Si fossin errors difícils de corregir hauríem de buscar solucions, però són errors bàsics i fàcils de corregir, per això tinc confiança que sortirà bé.” El lateral esquerre barceloní veu l’equip amb molt de marge de millora. “Som un grup amb moltes ganes de treballar i aprendre. El que compta són els resultats, però penso que estem fent les coses bé”, va dir. “Hem de millorar, és clar, estem rebent gols, però hem competit contra equips que seran a dalt, com Sevilla, Athletic, la Real Sociedad i el Madrid i hem estat a prop d’emportar-nos el partit”, va tancar. Encara amb dies per continuar treballant, la pròxima prova del conjunt periquito és el València, la setmana vinent (diumenge 2 d’octubre, 14 h) al RCDE Stadium, on no hi guanya en la lliga des del mes d’abril.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)