Espanyol

Un nou element

Espanyol. Pol Lozano, que ve de fer un gran curs amb el Girona, ja és un més per a Diego Martínez després de debutar l’última jornada

Pol Lozano ja és un nou element per a Diego Martínez. I és que el migcampista de Sant Quirze del Vallès, tot just va disputar els seus primers minuts aquesta campanya amb la samarreta de l’Espanyol en l’última jornada, en la derrota (2-1) al feu de la Real Sociedad. Al Reale Arena va entrar en el minut 85, en el que va ser el seu redebut com a blanc-i-blau, després de marxar la campanya passada en què va jugar al Girona. “Feia força setmanes que no podia competir i m’entrenava des de feia poc temps, però la il·lusió de debutar aviat va fer que estigués el millor possible”, va explicar ahir Lozano en declaracions als mitjans oficials del club periquito. “Em vaig trobar amb bones sensacions i espero que tot vagi a millor”, va completar el jugador.

Tot i arribar de puntetes i sense fer soroll, Lozano pot ser un futbolista més que interessant per a aquest Espanyol. Malgrat que cap dels entrenadors que va tenir-lo en el primer equip (temporades 19/20 i 20/21) li va donar gaire confiança, en el Girona el curs passat va fer un pas endavant i va demostrar potencial. Sota les ordres de Míchel, i tot i tenir una important lesió al turmell que el va apartar dels terrenys de joc els dos primers mesos de competició, es va convertir en una peça absolutament fonamental en l’engranatge d’un conjunt que va ascendir a primera divisió. Sempre a lloc, recuperant pilotes, fent quilòmetres, guanyant duels i jugant fàcil i segur amb la pilota, va formar un tàndem molt ben compenetrat a la medul·lar amb Aleix Garcia, i va jugar 31 partits, 25 com a titular.

De tornada a l’Espanyol, el futbolista aspira ara a repetir rol, encara que haurà de treballar en un equip que de moment no està aconseguint resultats. “El nostre joc no s’està traduint en punts. Jugant així arribaran els resultats, n’estem convençuts i hem d’anar amb la mentalitat de guanyar cada partit”, va assegurar Lozano, que té fe en el grup.

EL PROTAGONISTA

Feia força setmanes que no podia competir, però la il·lusió de debutar aviat va fer que estigués el millor possible
Em vaig trobar amb bones sensacions i espero que tot vagi a millor
Pol Lozano
MIGCAMPISTA DE L’ESPANYOL
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)