Espanyol

Diego Martínez: “Pocs partits en la meva carrera he acabat amb tanta frustració”

El tècnic de l’Espanyol, Diego Martínez, ha comparegut en roda de premsa després de l’empat contra el València (2-2). Aquestes han estat les seves declaracions més destacades.

Valoració del partit

“Estaríem parlant d’una altra cosa si no fos per aquesta acció final. Quan un equip necessita guanyar costa més fer-ho. L’equip ha fet una cosa molt difícil, que era remuntar. L’equip ha fet un partit molt complet en molts aspectes, però en els minuts finals tot costa molt i en un altre partit potser no hauria passat això. Són moments i circumstàncies que se’ns estan ajuntant molt. Hem millorat moltes coses i l’equip ha merescut més en molts partits. Però s’ha d’acceptar i assumir-ho. No es pot regalar tant a primera divisió. L’equip ha competit molt bé i se’ns ha escapat els tres punts contra un rival que té molta qualitat”.

“L’equip ha millorat en moltes fases del joc, però és cert que hi ha alguna cosa que hem de corregir o deixar de fer, que és que no podem regalar coses. El jugador no ho vol fer, tenen un compromís increïble, ho veig en els entrenaments. Estem en el procés de desenvolupament i de creixement. Pocs partits en la meva carrera he acabat amb tanta frustració”.

Explicació als errors

“És difícil d’explicar. Hem sumat un punt en un partit equilibrat. Hem començat molt bé el partit i hem aconseguit equilibrar l’inici del València. En la segona, hem tingut les millors oportunitats. És molt frustrant no emportar-te els tres punts en una acció que no és ni una rematada. La unió i la cohesió en un altre moment ens ho ha de tornar perquè els jugadors ho estan donant tot”.

Com corregir els errors?

“S’ha de perseverar. Hem fet moltes coses bé, i altres no tant per la qualitat del rival. L’única manera és continuar treballant i saber el que hem de mantenir i el que hem de corregir, que és complicat quan aquests errors arriben en situacions anòmales. És un dia de frustració, i es difícil d’explicar. És un empat que ens sap a poc per com s’ha donat el partit i les circumstàncies”.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)