Espanyol

Diego Martínez: “El Mallorca ens exigirà el millor de nosaltres

Diego Martínez ha atès als mitjans de comunicació en la prèvia del partit que el seu equip disputarà demà contra el Mallorca al RCDE Stadium (14h). El tècnic gallec ha analitzar la darrera victòria al camp de l’Elx en l’últim sospir, l’estat de la plantilla i com afronta el partit contra un conjunt balear llançat cap a la permanència que s’ha convertit en una de les revelacions del curs:

Baixes

Estem valorant totes les opcions. Montes i Joselu han entrenat parcialment amb el grup i veurem si poden arribar. Ells i, a més, Calero i Rubén Sánchez. Veurem si poden estar des del començament, per 20 minuts, 30 minuts… Les seves sensacions seran clau, que se sentin segurs i que no hàgim d’assumir riscos. Braithwaite també, està cuidant el seu cos més enllà dels entrenaments com Sergi Darder, que està millor que el matí abans de jugar contra l’Elx. Dani Gómez té punts al peu, Gori i Pedrosa entrenen a part i Keidi serà baix” ha dit Diego Martínez repassant l’estat de la plantilla.

El Mallorca

“El Mallorca està fent una temporada molt bona. Creu en el que fa i defensa molt fort. Hem d’estar preparats per a un partit amb alternances de joc per part seva. D’intensitat i pausa. Hem d’estar concentrats, interrupcions i situacions que haurem de saber gestionar. Ofensivament té jugadors de potència com Muriqi, Kadewere, Kang In, etc. Pilota aturada gent alta. I arriba pletòric després de guanyar els dos últims partits a casa contra Madrid i Vila-real”.

Muriqi i els perills

“El Mallorca és més que Muriqi. Qualsevol fortalesa del rival només s’ha d’enfocar a nivell col·lectiu. Amb Kadewere està millor i tot, més joc directe però hi ha més. Conduccions de Dani Rodríguez, Kang-in, etc. Quan parlem d’un equip que té els punts que té vol dir que han fet moltes coses bé i això ens ha de posar en alerta. Ens exigiran el millor de nosaltres. Aguirre coneix la casa i són partits intensos i competits”, ha analitzat

Partits a les 14h

“Ens hem d’adaptar. Ho comento com una circumstància més del partit. Serà una hora que vindran els nens. Més enllà del ritme del partit hi ha un bon ambient a l’estadi i tothom pot gaudir d’una bona tarda. L’afició és determinant, sempre que està amb nosaltres és un plus. Els necessitem més que mai, venim d’una victòria i volem tornar en forma de tres punts tot allò que ens donen. Tant de bo competim i guanyem el partit”, ha comentat el gallec.

Dos equips amb poca possessió

“Tenir-la o no m’és igual. Vull guanyar el partit. Els números ofensius que tenim són bons i per harmonitzar i guanyar partits hem de millorar defensivament. Si un analitza els 22 partits, és a nivell defensiu on hem de millorar. Hem tingut diferent tipologies per atacar i m’agrada ser camaleònic. Quan veiem que molts jugadors estan fent passes endavant vol dir que les fortaleses les anem millorant”.

Denis Suárez

“Esperem que doni el millor nivell que pugui. S’està esforçant però el més important és l’equip. Alguns per nivell o el que sigui capten més els focus però la clau és l’equip. Com més i millors recursos tingui l’equip millor però no ens de desviar”.

Pacheco en la millora defensiva

“De moment esperem que ens ajudi molt. En un partit ha estat bé però s’ha de fer cada diumenge. No podem focalitzar-ho amb un jugador. Necessitem als tres porters al 100% per si hi ha una lesió. Tant Fernando, Álvaro i Joan fan que la porteria estigui ben coberta però el més important és que l’equip treballi per evitar situacions que no s’han de donar”.

Dificultats de tots com a locals

“No li passa només a un equip. Com a tendència a tothom li costa guanyar també a casa i no sabem perquè. Moltes vegades la pròpia dinàmica per voler guanyar, el desig de voler oferir la victòria a la teva afició pesa i et va a la contra. Els objectius es compleixen segons els punts totals que fas, ja siguin a casa o fora. Afrontar-los tots de la mateixa manera és l’ideal”, ha sentenciat Diego Martínez.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)