Espanyol

Luis García: “L’Espanyol està molt viu”

Luis García ha obtingut el primer punt com a entrenador blanc-i-blau, després de dues derrotes, però l’empat no és positiu per a un equip que necessita sumar de tres en tres per sortir del pou.

Ha faltat el gol?

“Ha estat una penal. És veritat que a la primera part hem estat massa nerviosos. Emocionalment ens ha faltat calma. En la segona part, hem estat més calmats i hem generat multitud ocasions de gol, però no ha pogut ser. Ha estat una pena.”

Està viu l’equip?

“L’Espanyol està molt viu. Avui s’ha vist. Amb l’afició i amb l’equip. Només hi ha temps per aixecar-nos i per afrontar tot el que ve amb garanties. Tenim una afició i un equip extraordinaris.”

La pressió els pot perjudicar?

“En la primera part ha costat, però és que no és fàcil gestionar aquesta situació. Al descans els hem pogut calmar. No serveix de res estressar-se. Hem de treballar des del control emocional.”

Com estan els jugadors?

“He vist un vestidor dolgut, frustrat per la situació, perquè tots teníem al cap que avui guanyaríem. Però això és l’esport. Ara toca aixecar-se. És un equip molt fort mentalment.”

Pedrosa

“Ha fet un gran esforç per poder jugar. Després de tant de temps, entrar a competir a màxim nivell durant 90 minuts demana una exigència brutal. El compromís és màxim.”

Sergio González

L’entrenador del Cadis ha reconegut que l’Espanyol hauria pogut guanyar, però també ha valorat les ocasions que ha tingut el seu equip. “Ells han xutat al pal, però també hauríem pogut fer mal nosaltres. L’anada i tornada no ens afavoria, i potser ens hem equivocat en els últims 20 minuts, en aquest intercanvi de cops”, ha dit Sergio. “Estimo molt aquest club i tant de bo ens puguem salvar tots dos equips”, ha explicat l’exmigcampista blanc-i-blau.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)