Espanyol

Amb la pólvora mullada

Espanyol. El conjunt blanc-i-blau perd l’oportunitat de recuperar el lideratge de segona i ja encadena dues derrotes consecutives

Sporting 2 Espanyol 0

SPORTING:Yáñez; Pascanu (Izquierdoz, 86’), Insua, Róber Pier, Cote; Nacho Méndez, Roque Mesa (Varane, 66’), Hassan, Gaspar (Rivera, 86’); Juan Otero (Djuka, 75’) i Campuzano (Queipo, 75’).ESPANYOL:Pacheco; Óscar Gil, Cabrera (Víctor Ruiz, 45’), F. Calero, B. Oliván; Gragera (Expósito, 69’), Aguado (Baldé, 81’), Jofre (Salvi Sánchez, 69’), Pere Milla (Nico, 54’), Puado i Braithwaite.GOLS:1-0 (33’) Otero. 2-0 (68’) Campuzano.ÀRBITRE:Cordero Vega (col·legi càntabre).T.G.:als locals Otero, Róber Pier, Gaspar, Cote i Pascanu, i als visitants Óscar Gil i Calero.T.V.:cap.PÚBLIC:19.951 aficionats a l’estadi El Molinón.

Enfrontament força insípid, el que van protagonitzar l’Espanyol i l’Sporting ahir a Gijón, tot i que els locals van marxar ben satisfets amb una victòria que els permet pujar tres posicions en la classificació i situar-se tercers amb 24 punts, un dígit més que l’equip periquito. L’Sporting va tenir tres ocasions i dues van anar dins, tot i que Hassan va estar a punt de marcar el tercer en el tram final. L’equip blanc-i-blau, per la seva banda, va apropar-se poc a l’àrea rival i, quan ho va fer, va faltar encert. Amb aquest resultat negatiu, l’Espanyol ja encadena dos partits perduts seguits, un fet que no s’havia produït fins ara aquesta temporada.

El tècnic blanc-i-blau Luis García va manifestar acceptar “la derrota amb naturalitat” i va demanar “tranquil·litat màxima”, ja que “és la jornada 13 i cal tenir el cap fred i creure en aquests jugadors per poder continuar endavant”. García va valorar que l’equip havia fet “moltes coses bé per aconseguir alguna cosa més, però si el rival s’avança sempre és més complicat”. De fet, l’Espanyol va saltar a la gespa amb una bona organització tàctica i amb una intenció clara d’endur-se els tres punts d’Astúries. Ho va demostrar amb un avís ben matiner per part de Jofre i un intent enverinat de Puado des del mig del camp que Yánez va poder refusar a córner.

Un error d’Óscar Gil, però, els va condemnar després que Otero aprofités la distracció per superar Pacheco amb un gol de vaselina. A partir d’aquí, els jugadors blanc-i-blaus no van saber aixecar el cap i Campuzano va poder marcar al seu exequip una diana que no va celebrar. A més, Braithwaite va fallar des dels 11 metres. “En l’àmbit ofensiu hem generat perill, però no hem estat encertats ni en la situació de penal”, va concloure Luis García. El pròxim partit és de copa contra el Mensajero.

ELS VESTIDORS

Hem generat en l’àmbit ofensiu, però no hem estat encertats ni en el penal
Luis García
ENTRENADOR DE L’ESPANYOL
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)