Espanyol

L’Espanyol supera el tràmit contra el Mensajero en el debut a la copa (0-2)

L’Espanyol ha accedit a la segona ronda de la copa després d’un partit molt plàcid contra el Mensajero, equip de la segona federació. Un doblet de Salvi en el tram final de la primera part ha decantat la balança (0-2).

L’Espanyol ha volgut deixar clares les seves intencions des del primer instant de partit, fent-se amos de la pilota i aproximant-se a l’àrea rival, però sense precisió en els metres finals. És per això, que no ha estat fins al minut 27 quan han disposat de la primera ocasió més clara amb un xut de Salvi des de dins l’àrea que ha refusat el porter local amb unes mans providencials. Poc abans, Misffut ho havia provat amb una rematada llunyana. Els blanc-i-blaus han continuat insistint, i Keita Baldé ha estavellat l’esfèrica al travesser (34’). En la tercera més clara, els periquitos han obert la llauna. En el minut 36, Salvi ha aprofitat una gran centrada de Ramón al punt de penal per marcar a plaer el primer gol del duel. Poc després, el mateix Salvi ha aprofitat una errada en la sortida de pilota de Padilla, el porter local, per fer el gol de la tranquil·litat (38’).

A la represa, el guió ha estat el mateix. L’Espanyol ha monopolitzat l’esfèrica, i Roger, el jove futbolista del filial, ha tingut el tercer amb un xut des de la frontal que ha marxat fregant el pal (55’). Després d’aquesta ocasió, els de Luis García s’han dedicat a temporitzar i no hi ha hagut gaire més història. El Mensajero, per la seva banda, s’ha aproximat en alguna ocasió tímidament, però Joan García no ha donat peu a la sorpresa. Toca pensar ja en el crucial duel de divendres contra l’Eibar.