Espanyol

Luis García: “El futbol ha estat cruel amb nosaltres”

L’entrenador de l’Espanyol, Luis García, ha comparegut en roda de premsa després de l’empat contra l’Eibar (2-2). Aquestes han estat les seves declaracions més destacades:

Valoració del partit

“És dur dir que aquest empat ha estat bo. El final del partit ha estat cruel. S’ha de donar valor a l’esforç de l’equip perquè l’Eibar venia amb una dinàmica molt bona. Hem tingut a la nostra mà el tercer gol per sentenciar el partit. És una pena, i el futbol ha estat cruel amb nosaltres. Ara hem de continuar treballant per millorar i minimitzar els errors que tenim i potenciar les coses que fem bé”.

Gestió de les emocions dels jugadors

“La gestió emocional sempre és important. Independentment que vagis per sobre el marcador o per sota, s’ha de ser fort mentalment. Crec que l’equip ha passat un moment complicat després del primer gol, però després s’ha refet i ha fet coses per capgirar el marcador”.

Satisfet amb el joc de l’equip?

“Depèn del partit. Crec que l’equip és reconeixible i progressa per dins quan pot. Hem de continuar millorant a nivell defensiu per concedir menys. Avui no hem concedit gaire i hem rebut dos gols. Això indica que tots hem de fer un pas endavant per apropar-nos al que volem. Hem de confiar en aquests jugadors”.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)