Espanyol

L’Espanyol fa oficial l’arribada de Ramis com a nou entrenador

L’Espanyol acaba de confirmar que Luis Miguel Ramis Monfort serà el seu nou entrenador fins al final de la present campanya. Ramis, nascut a Tarragona fa 53 anys, compta amb un bon grapat d’experiències a les banquetes de segona A i, tot i que no sembla que hagi de fer un gir radical a la idea de joc de Luis Garcia, l’anterior entrenador, sí aportarà més veterania en la direcció.

Ramis va dirigir al Madrid Castilla a segona B el curs 2015/16 i, des de la passada campanya, ha entrenat a segona A en diferents equips. El primer va ser l’Almeria, amb qui només va acumular 28 partits en total entre el final de la temporada 2016/17 i el començament de la 2017/18. La campanya següent, el tarragoní va assolir la banqueta de l’Albacete –va jugar unes semifinals del play-off d’ascens–, i en el curs 2020/21 la del Tenerife ja amb la lliga en dansa per substituir a Fran Fernández. Amb l’equip tinerfeny, el català va tornar a disputar el play-off d’ascens 2021/22 però va perdre en la final contra el Girona de Míchel Sánchez, que es va endur l’ascens a la màxima categoria després d’empatar a zero a Montilivi i vèncer a l’Heliodoro Rodríguez López 1-3.

Com a jugador, Ramis va passar pel Nàstic de Tarragona i posteriorment pel Madrid B i el primer equip blanc, amb qui va disputar un total de 37 partits entre la temporada 1992/93 i 1993/94. Ramis, que jugava de central, també va militar al Tenerife, el Sevilla, el Dépor –va ser campió de lliga amb els gallecs–, el Racing i en la darrera etapa com a jugador, de nou, al Nàstic i el Racing de Ferrol.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)